EXCLUSIV | Soarta lui Dinamo, prin ochii a doi foști rivali din Liga 1: ”Vor reuși” / ”Vom vedea la final”

Ovidiu Burcă (43 de ani) și Dorin Goian (43 de ani) au comentat pentru Sportpesurse situația lui Dinamo, la startul sezonului de play-out.

Ajunsă la un moment dat pe ultimul loc al Superligii, Dinamo a salvat sezonul regulat pe final, după o serie de rezultate pozitive. ”Câinii” au scăpat de locurile direct retrogradabile și nu puține voci vorbesc despre evitarea totală a emoțiilor. Sportpesurse i-a contactat pe Ovidiu Burca și Dorin Goian, pentru o impresie despre viitorul imediat al ”haitei”.

Burcă și Goian, despre viitorul lui Dinamo

U Cluj, UTA, Petrolul, Oțelul, FCU Craiova sau Dinamo sunt câteva dintre echipele care se vor bate pentru supraviețuirea în Liga 1. Un pol de interes va fi cu siguranță Dinamo.

”Câinii” speră să evite a doua retrogradare din istorie, iar încrederea în Zeljko Kopic este la cote maxime.

Despre viitorul imediat al ”câinior” au vornit Ovidiu Burcă și Dorin Goian. Cei doi au fost rivali în Liga 1 în trei ocazii. În 2004, într-un FCM Bacău – Dinamo, în 2006, în FC Național – Steaua, și în 2007, în Steaua – Național.

”Am văzut progresul pe care l-a făcut Dinamo, noii jucători au crescut foarte mult nivelul echipei. Mă bucură foarte tare că au ieșit din zona retrogradabilă.

Eu cred că vor reuși. E nevoie și de un dram de noroc, să aibă lot stabil. Cred că vor reusi. S-a creat energie bună. Suporterii sunt conectați la echipă.

Nu mă încearcă decât sentimente de bucurie după ce am plecat de la Dinamo, am o relație foarte bună cu sporterii, am primit un val de simpatie, am simtit că oamenii m-au iubit. Și eu cred că le-am dat tot ce am avut mai bun. Am o relație specială”, a spus fostul antrenor al lui Dinamo, pentru Sportpesurse.

Dorin Goian: ”Să vedem la final”

Și fostul fundaș al FCSB a comentat pe seama viitorului lui Dinamo.

”Sunt într-o ușoară creștere de formă. Joacă fiecare partidă cu cuțitul la os. Știm prea bine că presiunea retrogradării este poate mai grea decât cea din playoff.

  • 1,29 de puncte pe meci este media reușită de Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo

Vom vedea la final dacă vor reuși să se salveze sau nu. Dinamo trebuie să se salveze din punct de vedere sportiv. Dacă din punct de vedere sportiv merită, să se salveze”, a spus Goian pentru Sportpesurse.

  • 29 de puncte în 30 de etape a reușit Dinamo

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare