EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, dorit de Voluntari și Petrolul! Planurile antrenorului, la cinci luni după despărțirea de Dinamo: ”Am avut discuții”

Ovidiu Burcă (43 de ani) ar putea reveni în Liga 1, la cinci luni de despărțirea de Dinamo. Tehnicianul este dorit de FC Voluntari și de Petrolul, echipe care au renunțat recent la Nicolae Dică, respectiv Florin Pîrvu.

Oțelul – Poli Iași a fost ultima partidă din sezonul regulat al Superligii. Iar cluburile trag linie, după 30 de de etape în care nu toate țintele au putut fi atinse. FC Voluntari a renunțat la Nicolae Dică, fără victorie în cele 7 partide pe banca ilfovenilor. Dezamăgire este și la Petrolul, care a ratat play-off-ul, iar Florin Pîrvu a fost pus pe liber.

Ovidiu Burcă, dorit de Voluntari și Petrolul

În morișca antrenorilor ar putea intra Ovidiu Burcă. Plecat de la Dinamo în noiembrie, Burcă este pe lista mai multor cluburi din Liga 1. Între acestea, și Voluntari și Petrolul. Conform Fanatik, ilfovenii l-ar curta și pe Florin Pîrvu.

Și Petrolul testează piața antrenorilor, după finalul dezamăgitor din sezonul regulat. Contactat de Sportpesurse, Ovidiu Burcă a recunoscut că a avut mai multe discuții.

”Am avut oferte, câteva discuții cu mai multe cluburi, dar nu s-a concretizat niciuna dintre ele.

(Sunteți dorit de Voluntari? n.r.) Se poate, am văzut și eu știrea cu Dică. Sincer, îmi pare rău, din păcate e un antrenor tânăr.

Nu am vorbit cu nimeni de la Petrolul. Am văzut că Florin a fost dat afară, a făcut treaba bună”, a dezvăluit Ovidiu Burcă pentru Sportpesurse.

Planurile lui Burcă

Ovidiu Burcă nu are Licența Pro. Urmează cursurile și spune că va merge la specializare în Premier League. A ales să învețe de la antrenorul lui Radu Drăgușin, Ange Postecoglou.

”În primul rând, e foarte important să îmi iau licența. Mai departe nu depinde de mine, de clubul care mă angajează, dacă acceptă să angajeze un antrenor doar cu licența A”, a mai spus Burcă pentru Sportpesurse.

Am vorbit cu Florin (Manea – n.r.) și cu Radu (Drăgușin – n.r.) și vreau să merg la Tottenham. E un antrenor interesant (Ange Postecoglou – n.r.), îmi place foarte mult. În Anglia se luptă de la egal la egal
Ovidiu Burcă, pentru Sportpesurse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare