EXCLUSIV | Liderul galeriei Rapidului îi provoacă pe rivalii de la FCSB. Mesajul ferm transmis către echipă

Liviu Ungurean a reacționat pentru Sportpesurse, după ce Comisia de Disciplină a decis să închidă câteva sectoare ale stadionului, în urma incidentelor de la derby-ul cu FCSB. Liderul galeriei Rapidului a transmis și un mesaj către suporterii echipei patronate de Gigi Becali.

Rapidul a riscat să joace meciul cu Farul, primul din playoff, cu porțile închise. Comisia de Disciplină a analizat cazul incidetelor de la derby-ul cu FCSB și a decis ca doar câteva sectoare să fie închise. Spectatorilor li s-a interzis accesul în sectoarele 106-109, 112-113 și 123. În plus, giuleștenii au primit o amendă maximă de 60.000 lei, aproximativ 12 mii de euro.

Provocarea lui Liviu Ungurean pentru rivalii de la FCSB

Contactat de Sportpesurse, Liviu Ungurean a declarat că se așepta ca decizia să nu fie una drastică.

”Este o decizia luată de Comisie, pe care o vom respecta. Eram ferm convins că nu o se închidă tot stadionul, nu au fost incidente.

Doar doi-trei suporteri care au aruncat cu torțe și pe care jandameria trebuia să îi identifice. Nu cred că trebuia să sufere toți suporterii pentru așa ceva”, a spus ”Bocciu” pentru Sportpesurse.

Bocciu, către Peluza Nord FCSB: ”E mingea la voi!”

Derby-ul dintre Rapid și FCSB s-a jucat pe Arena Națională, deși la un moment dat varianta Giulești părea în pole-position. Gazdele le-au oferit celor de la FCSB peste ce prevede protocolul.

Acum, Liviu Ungurean le aruncă mănușa rivalilor de la ”Nord” FCSB.

”Mingea este la ei. Noi le-am arătat deschiderea noastră, le-am oferit toată peluza. Acum așteptăm meciul cu ei.

Să vă așteptați la o organizare la fel de bună. Sper să fie profesioniști și să organizeze la fel de bine cum am făcut-o și noi”, a mai spus Liviu Ungurean pentru Sportpesurse.

Ne dorim ca Rapidul să meargă ca un TGV, să sperăm că va fi anul nostru.
Mesajul lui Liviu Ungurean către echipă

Hagi nu e de acord cu închiderea stadioanelor

Farul va debuta în sezonul de playoff pe terenul Rapidului. Gică Hagi a comentat suspendarea primită de giuleșteni și a aplaudat decizia Comisiei.

”Fiecare meci de fotbal e făcut pentru suporteri. Eu nu sunt de acord cu închiderea stadioanelor. Nu pot plăti unii pentru alții. Suporterii trebuie să fie acolo. Ei merg la spectacol.

E urât și sinistru. Iei tot farmecul fotbalului”, a spus Hagi

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare