EXCLUSIV Laszlo Dioszegi s-a înfuriat pe Emil Boc: ”Faci blat în minutul 92? Să fie supărat pe echipa lui că n-a bătut la Voluntari!”

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, îi răspunde tăios primarului de la Cluj după ce edilul a acuzat că Petrolul s-a predat în fața covăsnenilor în ultima etapă din sezonul regular

Laszlo Dioszegi îi răspunde tăios primarului din Cluj

Sepsi a urcat la mustață în play-off, după reușita din prelungiri semnată de Debeljuh la Ploiești, iar rezultatul a scos din primele șase poziții pe U Cluj. Ardelenii au obținut doar o remiză la Voluntari. Dar, și așa, ar fi intrat în play-off dacă trupa lui Storck n-ar fi colectat trei puncte cu Petrolul. Finalul a produs o reacție dură din partea primarului din Cluj, care, într-o postare pe facebook, a acuzat că ”găzarii” s-au dat la o parte la golul decisiv: ”Petrolul – rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele?”. Furtuna a iscat răspunsuri imediate dinspre Petrolul și Laszlo Dioszegi, șeful lui Sepsi.

Emil Boc, din poziția sa de primar al Municipiului Cluj-Napoca, este unul dintre principalii investitori de la Universitatea. Sursă: Profimedia

Laszlo Dioszegi: ”N-are nicio logică!”

Conducerea Petrolului a reacționat printr-un comunicat de presă, anunțând că-l va chema în instanță pe Boc, iar replica a venit și dinspre Sepsi.

”Cine a văzut meciul a remarcat că Petrolul a luptat până în ultima clipă. Mai putem vorbi de blaturi în anul 2024? Și se gândește cineva să facă un aranjament în ultimele secunde? Domnul Boc ar face mai bine să fie supărat că echipa dânsului n-a putut câștiga la Voluntari”, a replicat Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi.

Și a continuat: „Omul mai spune la supărare tot felul de lucruri, dar degeba băteam noi la Ploiești dacă Universitatea ar fi luat trei puncte. Sincer, nici nu prea am băgat în seamă reacția primarului de la Cluj, pentru că nu are nicio logică”.

”Ce sens avea să ne dea Petrolul meciul, când prin această înfrângere vor avea o situație mai precară în play-out? Rămân cu 18 puncte după înjumătățire și nu le va fi ușor mai departe”, Laszlo Dioszegi pentru sportpesurse.ro

Boc a pus tunurile pe Țicu și Papp

Tirada online a lui Emil Boc a avut accente foarte aspre: ”Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol! Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!”.

Valentin Țicu a comis o eroare incredibilă la faza care a dus la golul lui Debeljuh, decisiv în victoria celor de la Sepsi. Credit line: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Și detaliază: ”Vă rog să vă uitați la jucătorul Papp (în careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol! Cum vă permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine? Vă bateți joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Resetați corectitudinea în fotbalul românesc pentru că ne scufundăm în promiscuitate!”.

Dioszegi vrea pe podium la finalul sezonului

Dioszegi îl combate mai departe pe Boc: ”Ne-am confruntat și noi în timp cu situații în care puteam să spunem că jucătorul X sau Y n-a vrut să degajeze balonul sau a făcut fără rost nu știu ce fault. Dar apar și greșeli de acest fel. Nu poți să pui orice intervenție sub semnul întrebării”.

El a anunțat că, după accesul în play-off, echipa a primit liber până marți: „Îi vom strânge pe băieți la o masă, ciocnim un pahar cu vin și mai stăm puțin de vorbă înainte să ne apucăm de următoarea parte a campionatului. Mesajul e că nu ne dorim sub nicio formă să facem figurație. Aspirăm chiar la un loc pe podium. Sau măcar poziția a patra, care ar însemna, de asemenea, un final foarte bun pentru Sepsi”.

  • 1,96 milioane de euro încasează garantat Sepsi din drepturile TV pentru plasarea pe locul 6 după finalul sezonului regular

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare