EXCLUSIV | Valeriu Iftime, în pragul depresiei: ”Mă uit la clasament și mă apucă plânsul!” Ce urmează pentru Andone și de ce atacă arbitrajul

Valeriu Iftime recunoaște că nu mai are soluții, chiar dacă spune că nu dezarmează în lupta pentru supraviețuirea în Liga 1. FC Botoșani a pierdut al treilea meci consecutiv, 0-1 cu U Cluj, și poate intra în playout cu doar 10 pucte.

Nici Bogdan Andone nu pare să mai găsească soluția la Botoșani. Moldovenii au pierdut al treilea meci la rând și ajung la cinci partide fără succes. Cu doar 20 de puncte adunate, Botoșaniul se pregătește pentru ultima partidă din sezonul regular, cu Farul.

Valeriu Iftime, fără soluții pentru Botoșani

Contactat de Sportpesurse, Valeriu Iftime a criticat arbitrajul lui Bogdan Dumitrache. Omul de afaceri recunoaște, totuși, că echipa sa nu arată deloc bine: ”E noapte la mine”, spune finanțatorul.

”Greu de spus cum ies, ușor de spus că arbitrii sunt foarte sensibili cu noi, dau fault la fiecare atingere. Te împing cumva de la spate. Nu suntem noi cei mai buni, dar pur și simplu a făcut câteva greșeli impardonabile în defavoarea noastră.

Asta te încurcă mult, ei simt asta. Dar nu arbitrul ne duce în liga a doua, noi ne ducem. Portarul meu a jucat ca mine. Parcă toți sunt împotriva ta, ceva parcă e împotriva noastră”, a declarat Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.

Ce urmează pentru Bogdan Andone?

Întrebat despre viitorul antrenorului, Valeriu Iftime spune că nici nu se gândește la schimbarea acestuia.

”Bogdan trebuie să își întărească opiniile și hai la treabă. Nu pot să îl schimb, Bogdan înseamnă foarte mult pentru mine. Mă uit la clasament și mă apucă plânsul.

Nu am cum să îl schimb pe Bogdan, mi se pare foarte bun. Am și jucat cu toate disperatele astea, care au nevoie de playoff.

Am speranțe cu Farul, nu cred că o să fie toate viață noastră un ghinion. Ar fi ultimul meu gând să dezarmăm”, a mai spus Valeriu Iftime pentru Sportpesurse.

La mine a venit noaptea, nu primăvara. Nici nu mai sunt atent la lucrurile astea.
Valeriu Iftime, pentru Sportpesurse.

ECHIPELE DE START

U Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoreo, Thalisson, Rogerr – Pănoiu, Bic, Simion – Roguljic, Nistor – D. Popa
Rezerve: Iliev, Oancea, Pițian, Mitrea, Chinteș, Grobry, Fossati, Rus, Gheorghe, Ilie, Anselmo, Chirilă
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

FC Botoșani: Kukic – Dimitrov, Șeroni, Celea, Țigănașu – Mouadib, Filip, Petro – Kaprof, Mitrov, Margiotta
Rezerve: Ducan, Dican, Florescu, Creț, Sadiku, Ferreira, Glgiro, L.Fulop, Lopez, Ofosu
Antrenor: Bogdan Andone

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare