”Este ultima mea zi!”. Lovitură sub centură primită de Red Bull. Max Verstappen, obligat să se reorienteze

Continuă perioada zgomotoasă din jurul echipei de Formula 1 Red Bull-Racing. După scandalul în care a fost târât șeful echipei, Christian Horner, – în care este acuzat de hărțuirea unei angajate – a venit rândul unui alt om important din echipă să ia o decizie radicală.

Lee Stevenson, mecanicul șef al monopostului pe care Max Verstappen îl pilotează, a anunțat că va schimba echipa de săptămâna viitoare.

Pleacă și Max Verstappen de la Red Bull?

Vestea pică precum un ”trăsnet” asupra echipei Red Bull, și în special asupra lui Max Verstappen, cel care avea mare încredere în abilitățile lui Lee, cel care a fost alături de echipă timp de 18 ani.

De asemenea, vestea vine la câteva zile distanță după ce șeful de la Mercedes, Toto Wolff, a anunțat că îl va oferta pe Max Verstappen pentru a-l aduce la echipă din 2025, când se va elibera locul lui Lewis Hamilton, antamat de Ferrari din stagiunea viitoare.

Nu veți mai vedea postări de la mine de la Red Bull, pentru că astăzi este ultima mea zi. Au fost 18 ani extraordinari și toate lucrurile pe care am reușit să le realizez aici cu echipa au fost absolut incredibile. De la lucrul la prima mașină, RB2, și apoi RB16B și, evident, RB19.

A fost o călătorie incredibilă. Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor de aici. A fost o perioadă minunată pe care am avut-o. În 2006, când am început, nu m-am gândit niciodată că vom câștiga curse, că vom obține pole-uri, că vom câștiga campionate. Dar am reușit să facem toate acestea și a fost pur și simplu uimitor.

Capitolul următor începe luni, când zbor în Japonia pentru a începe lucrul cu noua mea echipă. Va fi o provocare masivă, dar pentru care sunt pregătit”, a anunțat Lee Stevenson, pe contul personal de Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare