Este ținut sub papuc și nu-i este rușine să recunoască! Cum a răspuns Dan Șucu după ce a fost întrebat de banii băgați la Rapid: „Am cerut voie la soție”

Dan Șucu a impus o limită clară între familia sa și Rapid, clubul la care omul de afaceri ocupă funcția de acționar majoritar. Conducătorul giuleștenilor a mărturisit faptul că nu va risipi niciodată în propriile scopuri sumele pe care clubul le va încasa din eventualele transferuri.

Potrivit spuselor sale, tot ce se va câștiga va fi investit la loc. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit și despre soția sa, cu care a încheiat o înțelegere. S-ar putea spune că nevasta lui Dan Șucu îl ține din scurt.

Dan Șucu a vorbit despre Rapid și despre soția sa

Dan Șucu a fost invitat de către Robert Niță, fostul jucător al clubului din Giulești, la emisiunea „Suflet de rapidist”. În cadrul discuțiilor sale cu fostul fotbalist, acționarul majoritar al Rapidului a dezvăluit care este bariera existentă între club și familia acestuia.

Omul de afaceri a vorbit și despre bani, afirmând că nu are de gând să plece acasă cu sumele pe care Rapid le va încasa de pe urma transferurilor realizate. Toți banii care vor intra în club vor fi reinvestiți, pentru a putea fi aduși fotbaliști de calitate.

„Ceea ce este important pentru rapidiști este să înțeleagă că dacă există o profitabilitate în urma unui transfer, va fi folosită tot în folosul Rapidului, pentru a căuta și a aduce jucători foarte buni. Nu plec cu bani acasă, mă descurc. I-am cerut voie soției și nu mă ceartă. Nu am depășit încă limita”, a dezvăluit Dan Șucu, potrivit fanatik.ro

Ce a declarat Dan Șucu după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați

Acționarul majoritar al Rapidului a recunoscut că nu și-l poate închipui pe Daniel Niculae cu o armă în mână. Omul de afaceri de la conducerea giuleștenilor și-a declarat susținerea față de președintele clubului. Daniel Niculae a scăpat de audieri după două ore, primind dreptul să plece acasă. Acesta va fi judecat în stare de libertate.

„M-am trezit azi dimineață cu un telefon de la avocat, care mi-a spus că președintele clubului a plecat la audiere la o secție de poliție. E automat ceva în afara lucrurilor cu care ești obișnuit zi de zi, dar în fotbal te obișnuiești cu multe. Acum avem informații suplimentare. Deocamdată am văzut foarte puțin din toate datele care sunt în dosar. Am văzut partea care avea legătură cu Daniel (Niculae – n.r.).

Respectarea legii este esențială, obligatorie. Dar aș face o difererență între bătaie, distrugere pe teren și niște torțe. A fost acolo împreună cu un avocat, a declarat ce avea de declarat. Cercetarea este în continuare. Avem obligația să respectăm toate legile țării.

Am văzut extrem de multe stadioane în care acest tip de produse sunt acceptate. Nu putem echivala între torțe în teren și violență. Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu o mitralieră în mână. Vinovat din ce punct de vedere? Dacă aș ști că în casa lui Daniel e un arsenal de arme și muniții, probabil că aș avea o problemă. Dar nu cred că e cazul”, a declarat Dan Șucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare