Dan Șucu, reacție clară după ce Daniel Niculae a fost ridicat de ”mascați”: ”Nu îl văd cu o mitralieră în mână!” Ce spune despre susținerea galeriilor

Dan Șucu a recunoscut că nu și-l poate imagina pe Daniel Niculae (41 de ani) cu o mitralieră în mână. Omul de afaceri de la conducerea Rapidului a declarat că îl va susține în continuare pe președintele echipei.

O nouă zi fierbinte în Giulești. Daniel Niculae a fost ridicat de ”mascați” și dus la audieri într-un dosar despre folosirea materialelor pirotehnice, dar și despre încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Dan Șucu îl susține pe Daniel Niculae

Daniel Niculae a fost eliberat după două ore, dar va fi cercetat în libertate. Are calitate de suspect. Dan Șucu a intervenit neașteptat în conferința de presă a Rapidulu, dinaintea partidei cu Farul, și l-a susținut încă o dată pe președintele clubului.

”M-am trezit azi dimineață cu un telefon de la avocat, care mi-a spus că președintele clubului a plecat la audiere la o secție de poliție.

E automat ceva în afara lucrurilor cu care ești oboșnuit zi de zi, dar în fotbal te obișnuiești cu multe. Acum avem informații suplimentare. Deocamdată am văzut foate puțin din toate datele care sunt în dosar. Am văzut partea care avea legătură cu Daniel (Niculae – n.r.).

Respectarea legii este esențială, obligatorie. Dar aș face o difererență între bătaie, distrugere pe teren și niște torțe.

A fost acolo împreună cu avocat, a declarat ce avea de declarat. Cercetarea este în continuare. Avem obligația să respectăm toate legile țării.

Am văzut extrem de multe stadioane în care acest tip de produse sunt acceptate. Nu putem echivala intre torțe în teren și violență.

Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu o mitraliera în mână. Vinovat din ce punct de vedere. Dacă aș ști că în casa lui Daniel e un arsenal de arme și muniții, probabil că aș avea o problemă. Dar nu cred că e cazul”, a declarat Dan Șucu.

Cred că dosarul nu va dura foarte mult, dânșii sunt foarte hotărați. Colaborarea între club și galerie este cât se poate clară. Noi avem un buget de 25 de mii de lei prin care susținem autocare, trenuri, tot ce putem susține. Și o dată sau de două ori pe sezon avem niște contribuții pe partea asta de scenografie.
Dan Șucu la conferința de presă a Rapidului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare