Ce le-a spus Elias Charalambous jucătorilor la pauza meciului FC Voluntari – FCSB 1-2 și de ce a fost eliminat Mihai Pintilii: „Este o legendă și trebuie respectat!”

La finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2, disputat în cadrul etapei cu numărul 28 din acest sezon de Superliga, Elias Charalambous a dezvăluit ce le-a transmis la pauză jucătorilor săi, care la acel moment erau conduși cu 1-0.

Tehnicianul cipriot a explicat că în prima parte a jocului marea problemă a echipei sale a fost reprezentată de lipsa de agresivitate, așa că la finalul primelor 45 de minute a insistat pe această latură.

Elias Charalambous a dezvăluit ce discuție a purtat cu jucătorii de la FCSB la pauza meciului de la Voluntari

De asemenea, fostul fundaș stânga a fost întrebat și despre eliminarea secundului său Mihai Pintilii, moment care s-a produs cu doar câteva minute înainte de finalul primei reprize și a ținut să precizeze că, în viziunea sa, fostul mijlocaș defensiv este o „legendă” în România și prin prisma aceasta ar trebui să primească mai mult respect din partea arbitrilor.

„În primul rând, felicitări jucătorilor. Am spus înainte de meci că va fi o partidă dificilă, în prima parte nu am intrat așa cum trebuia, am primit gol. Am vorbit la pauză cu jucătorii să schimbăm câte ceva, au făcut-o foarte bine, au devenit mult mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

În prima repriză, totul a fost aproape despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost cea mai mare problemă, lucrurile s-au schimbat total în a doua repriză. Avem nevoie de astfel de jucători, care fac diferența. Trebuie să ne refacem, urmează un alt meci tare.

Felicitări jucătorilor, mulțumiri suporterilor. Toate schimbările au fost bune. Mulți dintre jucătorii care intră de pe bancă schimbă jocul. A fost o discuție, nu știu exact. Arbitrul a decis, știm cu toții că Pinti este o legendă în România, trebuie să fie respectat, dar și arbitrii trebuie să fie respectați. A cerut să fie respectat. Vrem să împărțim această victorie cu Pantea.

(n.r. despre meciul de etapa viitoare cu Petrolul) Un meci foarte dificil, ca toate jocurile. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel pentru a câștiga fiecare meci”, a spus Elias Charalambous la finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare