Edi Iordănescu, trimis să antreneze la Legia Varşovia. Salariul colosal oferit de polonezi bate orice contract i-ar putea acorda FRF

Edi Iordănescu îşi renegociază contractul cu Federaţia Română de Fotbal până la debutul naţionalei la EURO 2024. Actualul acord al selecţionerului expiră la finalul aventurii pe care reprezentativa noastră o va avea la competiţia din Germania.

Răzvan Burleanu are însă o misiune dificilă, pentru că pe fir a intrat Legia Varşovia.

Polonezii, salariu de 1 milion de euro pentru Iordănescu jr.

Antrenorul naţionalei noastre este tentat de şefii Legiei Varşovia cu un salariu anual de 1 milion de euro. Adică ar încasa acolo cu 700.000 de euro mai mult decât primește de la FRF.

În aceste condiţii, Mitică Dragomir îl sfătuieşte pe Edi să plece în Polonia.

Este echipă de top în Europa, au niște condiții senzaționale. Cine n-ar lăsa naționala pentru Legia Varșovia? Poate să aibă acolo, cel puțin, 1 milion de euro salariu pe an.

Păi tu nu ai pleca? Eu aș pleca în joc de glezne. Orice oportunitate favorabilă vieții care se ivește, ia-o în brațe și fugi cu ea. Doar să nu fie în dauna familiei.

Să se ducă la Legia Varșovia și să nu se uite în spate. Asta cu patriotismul e poveste de adormit copiii. Mai există patriotism acum? Când toți vor să ne aducă înapoi cu 2000 de ani. Nu vedeți care e trendul?”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.

Ce spune selecţionerul de prelungire

Edi Iordănescu a recunoscut că nu şi-a prelungit încă acordul cu FRF.

„Nu ştiu cum pot evolua lucrurile, nu ştiu cum vede FRF continuitatea. Trebuie să ştiu exact ce aşteptări sunt. Ar fi indicat ca un răspuns final să vină până la turneul final, dar totul este posibil.

Au fost şi momente dificile, dar am trecut cu toţii peste ele, a contat că am avut liniştea să lucrez. În interiorul naţionalei, focusul a fost la ce avem de făcut”, a spus selecţionerul înainte de amicalele naţionalei cu Irlanda de Nord, 1-1, şi cu Columbia, 2-3.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare