Edi Iordănescu le-a încurcat planurile celor de la FCSB. Reacție dură din partea lui Mihai Stoica: „Crasă lipsă de respect”

Se pare că Edi Iordănescu le-a încurcat planurile celor de la FCSB, și nu nu numai lor, dar ei au fost până în prezent cei care s-au exprimat, destul de contondent, în spațiul public, pe seama acestui subiect, prin vocea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la clubul roș-albastru.

Astfel, potrivit spuselor sale, sunt șanse destul de mari ca în play-off să fie introdusă o etapă intermediară la un moment dat, fapt ce nu a fost stabilit însă în timp util, astfel încât ehipele să își poată adapta programul de pregătire, chiar dacă au existat la finalul anului trecut anumite tatonări în acest sens.

Se poate spune că Edi Iordănescu le-a încurcat planurile celor de la FCSB și tuturor echipelor care vor fi în play-off

În acest context, oficialul vicecampioanei României și-a manifestat nemulțumirea față de această situație, în legătură cu care a fost informat recent, fără ca reprezentații cluburilor să mai fie consultați, așa cum s-a stabilit anterior.

Mihai Stoica a catalogat această desfășurare de evenimente drept o „crasă lipsă de respect”, atacul său fiind îndreptat, cel mai probabil, asupra oficialilor Ligii Profesioniste de Fotbal din România și Federației Române de Fotbal, și a spus în mod ferm că FCSB nu va fi de acord cu această modificare de program, întrucât la liderul din Superliga a fost deja stabilit modul de lucru pentru lunile viitoare.

„Astăzi am primit. Eu nu înțeleg de ce e o așa crasă lipsă de respect. Auzisem, pe surse, că se va introduce o etapă intermediară. L-am rugat pe Valeriu Argăseală să se intereseze. A sunat săptămâna trecută, am fost și eu de față. Am spus că nu se introduce.

Acum patru zile am primit o întrebare. Sunteți de acord să se introducă o etapă intermediară? Am zis nu! Nu e normal. Eu am făcut deja programul de pregătire estivală. Nu suntem de acord”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Selecționerul își dorește că partea finală a campionatului să se încheie puțin mai devreme, în perspectiva Campionatului European

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a continuat și a dat de înțeles că impresia sa este că este doar o chestiune de timp până când această modificare de program va fi anunțată în mod oficial.

De asemenea, el a dezvăluit că selecționerul Edi Iordănescu a solicitat această chestiune încă de la finalul anului trecut. Fără îndoială că motivația sa în această situație este reprezentată de faptul că, dacă acea etapă intermediară din play-off se introduce, atunci această parte a campionatului se va încheia mai devreme decât s-a stabilit inițial, ceea ce înseamnă că îi va putea avea mai devreme la dispoziție pe jucătorii pe care are de gând să îi convoace pentru EURO 2024 de la primele șase echipe din Superliga.

„Azi m-au informat, încă nu e oficial, dar se va introduce etapă intermediară după etapa cu numărul 5. De ce ne-ați mai întrebat? Poate sunt unii care vor să meargă în vacanță mai repede. Etapele 5, 6 și 7 vor fi legate.

De ce să nu se introducă acum sau săptămâna trecută etapă? Edi a făcut discuția în decembrie și nu s-a făcut nimic. Pentru ce?! Dacă tot o ceri în decembrie, hai să ne așezăm la masă și să discutăm. Le plac vacanțele”, a mai spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare