Echipa națională este susținută și de Poliția Română la EURO 2024! Mesajul primit de tricolorii lui Edi Iordănescu

Echipa națională a României se pregătește de debutul la EURO 2024, moment ce urmează să se consemneze luni, 17 iunie, cu începere de la ora 16:00, cu ocazia meciului cu Ucraina de pe „Allianz Arena” din Munchen.

În cursul zilei de duminică, tricolorii lui Edi Iordănescu au părăsit cantonamentul din Wurzburg și s-au deplasat cu trenul spre capitala landului Bavaria.

Poliția Română este alături, la propriu, de echipa națională la EURO 2024

Fotbaliștii și membrii staff-ului tehnic au fost însoțiți în călătoria lor și de câțiva polițiști din patrula feroviară a Poliției Române, care s-au deplasat special în Germania pentru a asigura protecția oamenilor care compun delegația României la acest turneu final.

Astfel, este de așteptat ca acest lucru să se întâmple de fiecare dată când echipa națională ar urma să se deplaseze cu trenul prin Germania pe parcursul drumului de la EURO 2024.

Cu ocazia acestei prime călătorii, jucătorii primei reprezentative au primit un mesaj de încurajare chiar din partea Poliției Române, postat pe pagina oficială de Facebook a instituției.

„Patrula feroviară a Poliției Române însoțeste echipa națională de fotbal a României în deplasările cu trenul! Le urăm succes tricolorilor, în meciurile de la Euro 2024 Hai, România!”, a transmis Poliția Română.

Ce a spus Edi Iordănescu la conferința de presă de dinaintea meciului de debut cu Ucraina

După ce delegația României a ajuns la Munchen, Edi Iordănescu a susținut conferința de presă premergătoare partidei de luni cu Ucraina și a punctat câteva aspecte foarte importante:

„Ucraina este la al patrulea Campionat European consecutiv, la ultimul a ajuns în sferturi, asta înseamnă încredere. Sunt jucători care sunt obișnuiți cu presiunea, au experiență și la nivel de cluburi și asta bineînțeles că îi oferă un avantaj emoțional Ucrainei. Dar avem cu siguranță valorile noastre care pot compensa diferența de experiență.

Trebuie să fiu corect și să recunosc că există o anumită emoție, bună, pozitivă, ne-am dorit să fim aici, iar emoțiile fac parte din tot ce se întâmplă aici. Trebuie să știm să le canalizăm în energie bună, în încredere. Ne-am dorit să fim aici și cu siguranță că nu putem să ne speriem de acest moment pe care l-am dorit atât de mult.

Au fost probleme medicale. Nu e ușor să gestionezi astfel de situații, îți dorești ca toți jucătorii să fie prezenți în tot procesul de pregătire. Avem un staff medical competent, s-a lucrat 24 de ore din 24, am reușit să mai îndreptăm lucrurile. Fiecare component al acestui lot este la capacitate maximă și pregătit să dea totul.

(n.r. despre alegerea primului 11) Am învățat din experiență că fiecare minut este extrem de important, acest moment încerc să îl prelungesc cât mai aproape de joc. Pentru mine important e ca fiecare dintre băieți să fie pregătiți, să iasă cu putere și să își reprezinte țara. Am încredere în ei, oricare dintre ei intră poate să producă eficiență pentru echipa națională a României”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare