Dramatic! Gloria Bistrița a pierdut finala European League. Dunărea Brăila a fost învinsă în finala mică

Ziua de 12 mai a fost una cu ghinion pentru formațiile românești din handbalul feminin, care au evoluat în European League.

Atât Gloria Bisitrița, cât și Dunărea Brăila au pierdut în mod dramatic meciurile pe care le-au disputat în cele două finale din cupele europene.

Storhamar Handball Elite – Gloria Bistrița 29 – 27

Duminică seara, Gloria Bistrița a întâlnit formația norvegiană Storhamar Handball Elite. Eşecul din finala European League a fost primul din întreg sezonul european pentru elevele lui Florentin Pera.

La pauză, scorul a fost unul în favoarea celor de la Gloria Bistrița, care conduceau cu 15 – 14. În actul secund, elevele lui Florentin Pera nu au putut ține pasul și au cedat la două goluri diferență.

În semifinale, Gloria Bistriţa s-a impus categoric în duelul românesc cu Dunărea Brăila, cu scorul de 37-26 (20-14), iar în cea de-a doua Neptunes Nantes a fost învinsă de Storhamar Handball Elite, cu 28-27 (12-16).

Neptunes Nantes – Dunărea Brăila 39 – 38

În finala mică din European League, cealaltă formație din România din această competiție a cedat și ea. Dunărea Brăila a pierdut dramatic împotriva celor de la Neptunes Nantes, după ce tabela arăta scorul de 33 – 33, la capătul celor 60 de minute regulamentare.

S-a trecut apoi la aruncările de la 7 metri, acolo unde româncele s-au văzut învinse. Ambele echipe au marcat din primele cinci aruncări, însă Nantes a profitat de o ratare a celor de la Brăilă și a cucerit medalia de bronz din acest sezon.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare