Drama prin care a trecut Teodora, fiica lui Mihai Stoica. Lupta cu cancerul a făcut-o să creadă în Dumnezeu

Teodora Stoica (29 ani), fiica oficialului de la FCSB, a avut puterea să vorbească deschis despre lupta pe care a dus-o cu cancerul, în urmă cu 5 ani. Ea a făcut mărturisiri cutremurătoare despre „coşmarul” prin care a trecut, dar a dezvăluit şi cum a trecut peste boală şi suferinţă.

Mihai Stoica, dar şi alţi apropiaţi din familie au contribuit la vindecarea Teodorei. Deși cancerul a fost descoperit într-o formă avansată, nu și-au pierdut speranța și au decis să urmeze un tratament în Viena, fiind sponsorizat de Gigi Becali.

Durerea de a-şi vedea familia suferind

Teodora a mărturisit cât de dureros a fost pentru ea să îi vadă pe cei dragi cum suferă. În ciuda tuturor suferințelor, tânăra nu și-a pierdut speranța în Dumnezeu.

„Am aflat după operație, adică trebuia să-mi scot tiroida și credeam că nodulul e benign în urma puncției, dar nu era. N-am putut să procesez. Am plecat din spital, nu prea înțelegeam ce se întâmplă. Noroc că erau cei din jur care mi-au explicat pur și simplu ești în stare de șoc și nu mai înțelegi ce ți se spune. Am avut şi metastaze la plămân şi la coloană.

Eu nu am făcut chimio sau alte proceduri. În primul rând m-am simțit foarte vinovată pentru că am văzut cât de afectați erau cei din jur și după ce că treci prin ceva de genul cumva vrei să-i împaci și pe cei din jur și să pari OK pentru ei, să pari puternic, dar a fost greu. Am fost la pământ cam jumătate de an”, a povestit tânăra la Antena 3.

Şi-a întors faţa către Divinitate

Teodora Stoica a mărturisit şi ce rol a jucat Dumnezeu în procesul ei de vindecare.

Te gândești că totuși n-am trăit chiar atât de nesănătos sau n-am fost atât de stresată. Chiar îți pui întrebarea de ce eu. Până să se întâmple chestia asta, nu credeam în D-zeu dar totuși când vorbeam… vorbeam cu cineva.

Adică știi că e cineva sus acolo, care îți de asemenea provocări? Poate ca să te apropii de el. Clar asta a fost apropierea de D-zeu. Vorbeam cu El, nu vorbeam cu cei din jur, încercam să par ok și să nu-i implic.

Nu puteam să le spun că mă confrunt cu depresie sau cu alte lucruri. Nu mai aveam putere să mă ridic din pat. Ei m-au forțat să mă ridic. Atunci am descoperit și importanța sportului, nu neapărat sport, să ieși din casă, să te miști, mișcarea.

Mulțumită lui D-zeu am avut foarte mare noroc de oamenii din jur. Atât doctorii dl. dr. Ghimigean, care m-a operat, dl. dr. Goldstein care m-a ajutat cu iodul radioactiv, tratamentul de după și dl. dr. Crâstoveanu care mi-a explicat ce înseamnă dieta, ce trebuie să fac, pașii următori, când deja eram ok și puteam să lupt”, a mai spus fiica lui MM Stoica,

Ce dietă ţine Teodora

„Acum mănânc cât mai neprocesat, cât mai verde. Mănânc și carne, dar din surse sigure, mănânc și ouă, dar tot așa, de țară și cât mai puțin la restaurant ca să pot să controlez eu ce ulei se folosește și totul din sursele mele.

Cred că a fost o curățare pe toate planurile. Atât dieta, cât și oamenii din viață. Adică i-am schimbat, i-am eliminat, nu a fost ceva voit, dar pur și simplu, odată ce te pui pe primul loc și încerci să duci un stil de viață echilibrat, automat se elimină oamenii care te trag în jos”, a spus Teodora Stoica pentru sursa amintită.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare