Dramă la UTA. Anunţul decesului i-a schimbat planurile lui Mircea Rednic. Au luat măsuri de urgenţă!

Florin Iacob (30 de ani), goalkeeperul și căpitanul arădenilor, traversează momente cumplite. Mama lui a murit. Femeia se confrunta de mai mult timp cu probleme de sănătate.

Jucătorul arădenilor a aflat vestea cumplită chiar în ziua meciului cu U Cluj, din deplasare. Logic, Iacob nu va fi disponibil pentru meciul de azi.

Va apăra Danylo Kucher

Între buturile formaţiei din Arad va apărea ucraineanul Danylo Kucher, dar a fost chemat de urgenţă şi Dennis Lungu Bocean (21 de ani), pentru că, evident, Rednic va avea nevoie şi de un portar de rezervă.

Mircea Rednic a vorbit despre suferinţa lui Florin Iacob în urmă cu 2 zile, când mama goalkeeper-ului încă mai trăia, dar boala o chinuia foarte rău.

„Nu avem ce face, i-am dat și exemplul cu tatăl meu. Chiar am făcut tot ce e omenește posibil, dar cu toți banii pe care îi am, nu am putut să fac nimic pentru tatăl meu.

Așa e și mama sa în situația asta, sper ca Dumnezeu să o țină cât mai mult printre noi. Vedem, e o situație mai delicată, cu el am discutat, e prezent, se antrenează cu noi, vedem ce decizie vom lua la meciul de sâmbătă”, spunea Mircea Redniv atunci.

U Cluj – UTA, derby în play-out

U Cluj se află pe primul loc, cu 24 de puncte, în vreme ce UTA ocupă poziția a treia, cu 23 de puncte. Între cele două se află în prezent Hermannstadt, cu 23 de puncte, dar cu un meci în plus disputat.

De asemenea, această confruntare presupune și un duel foarte interesant la nivelul băncilor tehnice, între doi dintre cei mai experimentați antrenori români din acest moment, Ioan Ovidiu Sabău și Mircea Rednic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare