Dorinel Munteanu, discurs triumfalist după Universitatea Craiova – Oțelul 0-1: „Nu le-am dat nicio șansă!”

La finalul meciului Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-1, decis după prelungiri, din sferturile de finală ale actualei ediții de Cupa României, Dorinel Munteanu a apreciat că echipa sa a meritat pe deplin victoria, prin prisma modului în care s-au prezentat cele două formații.

Antrenorul grupării gălățene a ținut să scoată în evidență faptul că, în viziune sa, formația din Bănie nu a avut practic șanse prea mari la victorie, întrucât jucătorii săi au pus excelent în aplicare planul tactic stabilit înainte de meci.

Dorinel Munteanu este convins de faptul că echipa sa a meritat pe deplin victoria în meciul Universitatea Craiova – Oțelul 0-1, din sferturile Cupei României

De asemenea, Dorinel Munteanu s-a arătat bucuros de faptul că „elevii” săi au reușit în cea mai mare parte din timp să „anihileze” vedetele Universității Craiova, Alex Mitriță, Andrei Ivan sau Ștefan Baiaram.

„Diferența s-a făcut pe teren. Jucătorii noștri au înțeles foarte bine ce au de făcut. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși. Nu este ușor să joci cu o echipă care îi are pe Ivan, pe Mitriță, Baiaram. Nu le-am dat nicio șansă. Cred că victoria este meritată, chiar dacă am jucat 120 de minute.

Am avut ocazii, ei au avut foarte puține. Ne-am calificat pe merit. Cupa României este competiția surprizelor. N-aș vrea să fim noi surprinși. Acum ne gândim la jocul cu Dinamo. Preocuparea mea este să-și revină băieții, să facem recuperare.

Nu vreau să mai vorbesc despre perioada de pregătire, noi ne-am văzut de treaba noastră, chiar dacă au fost unele critici. Am făcut o greșeală când le-am răspuns unor colegi sau prieteni care m-au criticat. Mă bucur că jucătorii mei au înțeles ce trebuie să facă și au făcut-o bine, a spus Dorinel Munteanu la finalul meciului Universitatea Craiova – Oțelul 0-1. 

Unicul gol al acestei partide a fost marcat de portughezul Joao Lameira în minutul 114. În semifinalele Cupei României, Oțelul se va duela cu U Cluj. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare