Doar 6 luni a rezistat Horațiu Moldovan la Atletico Madrid! Portarul va fi coleg cu un alt român de la EURO

De când a ajuns la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan (26 de ani) nu a jucat în niciun meci. Cu toate acestea, o fereastră de scăpare a apărut pentru portarul de națională.

Rayo Vallecano îl vrea pe Horațiu Moldovan

Încă dinainte de Campionatul European, Horațiu Moldovan și-a exprimat dorința de a pleca de la Atletico Madrid. Slovenul Jan Oblak (31 de ani) a fost de neînlocuit din poarta madrilenilor.

Însă, soarele apare pe strada lui Horațiu. Conform celor de la orangesport.ro, Rayo Vallecano, formație la care activează colegul de la națională Andrei Rațiu, și-a manifestat interesul pentru a-l împrumuta pe portarul de rezervă de la Atletico.

În momentul de față, conducerea celor de la Rayo și reprezentanții internaționalului au parte de negocieri pentru împrumutul portarului român.

Dacă interesul se va concretiza într-un transfer, Horațiu Moldovan ar urma să concureze pentru un loc de titular cu spaniolii Dani Cardenas (27 de ani) şi Miguel Morro (23 de ani).

Fenerbahce și Galatasaray îl au pe listă pe Andrei Rațiu

Andrei Rațiu (26 de ani) este unul dintre fotbaliștii români care au impresionat la EURO 2024.

După un sezon în care nu a primit prea multe șanse la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu a avut evoluții remarcabile și a fost titularizat în toate cele patru meciuri din Germania. Prestațiile fundașului dreapta le-au atras atenția cluburilor din Europa, iar Fenerbahce și Galatasaray sunt ultimele interesate de jucătorul român.

Totodată, Brighton, Brentford și Atalanta și-au exprimat și ele interesul pentru Andrei Rațiu, unul dintre cei mai curtați internaționali români din această vară.

Fenerbahce și Galatasaray au pe listă opțiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu.

Nu sunt oferte pe masă deocamdată și nu este prima opțiune a celor două cluburi. Fotbalistul se odihnește și se gândește doar la Rayo”, a anunțat jurnalistul spaniol Amaro Jonay.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare