Lovitura carierei! Andrei Rațiu este dorit de Jose Mourinho la Fenerbahce

Andrei Rațiu (26 de ani) este unul dintre fotbaliștii români care au impresionat la EURO 2024.

Fenerbahce și Galatasaray îl au pe listă pe Andrei Rațiu

După un sezon în care nu a primit prea multe șanse la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu a avut evoluții remarcabile și a fost titularizat în toate cele patru meciuri din Germania. Prestațiile fundașului dreapta le-au atras atenția cluburilor din Europa, iar Fenerbahce și Galatasaray sunt ultimele interesate de jucătorul român.

Totodată, Brighton, Brentford și Atalanta și-au exprimat și ele interesul pentru Andrei Rațiu, unul dintre cei mai curtați internaționali români din această vară.

Fenerbahce și Galatasaray au pe listă opțiunea de a se întări în flancul drept cu jucătorul celor de la Rayo Vallecano, Andrei Rațiu.

Nu sunt oferte pe masă deocamdată și nu este prima opțiune a celor două cluburi. Fotbalistul se odihnește și se gândește doar la Rayo”, a anunțat jurnalistul spaniol Amaro Jonay.

Clauză de reziliere uriașă pentru Andrei Rațiu

Grație evoluțiilor sale, Andrei Rațiu a reușit să le schimbe părerea celor de la Rayo Vallecano, acolo unde nu era titular incontestabil. În acest moment, clubul spaniol încearcă să-i prelungească angajamentul fotbalistului român, însă nu exclude nici vânzarea acestuia în această vară.

10 milioane de euro este clauza de reziliere pe care Rayo Vallecano vrea să o includă în contractul cu Andrei Rațiu, dorit în această vară de Brighton, Brentford sau Atalanta.

Intenția clubului este ca Rațiu să rămână, iar, pentru a reuși acest lucru, vor să îi mărească clauza de reziliere în următoarele zile, pentru a evita plecarea jucătorului.

Pe de altă parte, Rayo Vallecano nu închide ușa unei posibile vânzări, dar este clar că aceasta s-ar produce în condițiile puse de ei. Așadar, i-a stabilit o clauză de reziliere de zece milioane de euro lui Rațiu”, au notat spaniolii de la Union Rayo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare