DJ „Costi” Budescu, încă un motiv să-l enerveze pe Gică Hagi. A „uitat” de driblingurile pentru Farul şi s-a reorientat către „platane” | VIDEO

Constantin Budescu are zilele numărate la Farul. N-a făcut parte din lotul pentru partida cu Sepsi, 1-1, iar, în vară, va părăsi echipa lui Gică Hagi.

Evoluţiile slabe şi neimplicarea de la antrenamente l-au determinat pe „Rege” să renunţe la mijlocaşul de 34 de ani.

Budescu se distrează la platane

Dacă tot s-a detaşat, oarecum, de activitatea de jucător, Constantin Budescu face ce ştie mai bine: se distrează! Mai nou, a fost DJ la un eveniment de familie.

Fostul internaţional s-a filmat când era ”la butoane” şi a urcat clipul video pe social media. Întâi pe TikTok, apoi pe Instagram, iar fanii s-au delectat.

DJ „Costi” Budescu are şi fani celebri. Billel Omrani a reacţionat cu emoticoane de ”hahaha”, în secţiunea de comentarii.

S-a vopsit blond

Fostul milocaş de la FCSB sau Petrolul gustă din „plăcerile” unui jucător pe care clubul nu se mai beazează. S-a vopsit blond, iar noua ocupaţie, de când fotbalul a trecut în plan secund, este să-şi posteze în Social Media tentativele „artistice”.

El s-a filmat şi la volan, fredonând versurile melodiei „Habar n-ai tu cât te iubesc”, versiunea interpretată de Leo de la Roșiori:

„Zi de zi îți spun ce simt / Tu mereu crezi că te mint / Nu mă auzi, nici nu mă vezi / Niciodată nu mă crezi! / Habar n-ai tu cât te iubesc, habar n-ai tu! Din zi în zi mă-ndrăgostesc”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare