Decizie drastică luată de Gică Hagi: patru titulari, lăsați în afara lotului pentru meciul cu Sepsi! Constantin Budescu, pe lista neagră

Gică Hagi a luat o decizie care ar putea fi catalogată drept drastică în mare măsură, înaintea meciului pe care Farul îl va juca vineri în deplasare cu Sepsi în etapa a treia a play-off-ului din Superliga.

„Regele” a decis să nu includă în lotul pentru această partidă patru jucători importanți ai campioanei României, care au prins destul de multe meciuri ca titulari în ultimele luni. Este vorba inclusiv de două „nume grele”, Constantin Budescu și Ronaldo Deaconu, dar și despre Kevin Boli și David Kiki, de asemenea doi fotbaliști care au demonstrat de-a lungul timpului că au o anumită calitate, pentru nivelul fotbalului din România bineînțeles.

Gică Hagi a lăsat în afara lotului patru „nume grele” de la Farul, pentru meciul din deplasare cu Sepsi

De asemenea, nici Tudor Băluță nu va face deplasarea la Sf. Gheorghe, dar în cazul său este vorba despre o problemă medicală, după cum a explicat chiar Gică Hagi cu ocazia conferinței de presă susținute înaintea acestui meci.

Totodată, cu aceeași ocazie, managerul tehnic de la Farul, care este în același timp și acționar majoritar la clubul din Constanța, a reiterat că, în viziunea sa, echipa de la malul mării nu mai are șanse la câștigarea titlului în Superliga în acest sezon, iar, în consecință, obiectivul formației sale a fost resetat și este contituit în prezent de ocuparea unui loc care să asigure prezența în Conference League în sezonul viitor.

„Doar Tudor Băluță este accidentat și își continuă recuperarea. Restul sunt disponibili, dar optăm pentru 20 de jucători, pentru că jucăm în deplasare și nu o să-i luăm pe toți cu noi. Doar câți ne permite regulamentul să punem pe foaie, restul rămân acasă.

Mai mult decât o participare în cupele europene, nu mai putem spera. Gândurile noastre pentru câștigarea titlului s-au dus. Dacă am fi câștigat cu FCSB, eram acolo. Ne rămâne să luptăm pentru un loc în Europa, începând chiar cu meciul de la Sfântu Gheorghe. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, agresivă, și va fi un meci deschis oricărui rezultat.

Mergem acolo să luăm cele 3 puncte, dar și să jucăm, nu cum am făcut-o în sezonul regulat. Atunci am câștigat pentru că am speculat niște ocazii, dar adversarii au controlat jocul. De această dată, trebuie să avem mai multă personalitate. Am făcut două meciuri bune în play-off și dacă menținem același nivel, vom câștiga”, a spus Gică Hagi la conferința de presă premergătoare meciului de la Sf. Gheorghe. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare