Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial

După mai bine de 20 de ani de căsnicie, fratele Nadiei Comăneci a divorțat de Liliana. Femeia i-a oferit acestuia doi copii. Adrian Comăneci și-a lăsat familia pentru o puștoaică cu 25 de ani mai tânără.

Adrian Comâneci a divorțat pentru o puștoaică

Potrivit Cancan.ro, Adrian Comăneci și-a părăsit familia pentru a-și continua povestea de dragoste cu o fată cu 25 de ani mai tânără. În prezent, fata lucrează pe un vas de croazieră, acolo unde cei doi s-au și întâlnit. Adrian și-a cumpărat mai multe bilete de vacanță în destinații exotice. Motivul fiind că acolo era domnișoara Raluca, pe care a răsfățat-o mai ceva ca pe o prințesă.

Se spune că fratele Nadiei Comăneci a ajutat-o pe Raluca, iubita mai tânără cu 25 de ani, să achiziționeze o franciză și să-și deschidă o mică afacere în capitală.

Ba chiar mai mult de atât, datorită averii pe care o deține și a faimei de care se bucură, acesta a convins-o pe Raluca să își părăsească iubitul și să înceapă cu el o frumoasă poveste de dragoste.

Adrian Comăneci, a distrus o familie frumoasă

Liliana şi Adrian Comăneci au împreună doi băieţi. Fiul cel mare este student în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, unde locuieşte la celebra lui mătuşă. La rândul ei, Nadia a avut tot timpul o super-relaţie cu Liliana, pe care a considerat-o de fiecare dată ca pe sora ei mai mică.

După ce a terminat facultatea, Alexandru Comăneci s-a apucat de o şcoală de pilotaj. În acest moment, el poate conduce un avion cu 60 de pasageri.

„Visul lui cel mare este acela de a deveni comandant de aeronavă pe American Airlines. Dacă va ajunge în această poziţie, la cât zboară Nadia de mult în America, ar putea avea toate şansele să-l aibă pe Alex comandant de aeronavă.” a spus Adrian Comăneci despre fiul său.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare