Dinamo s-a calificat în „sferturile” EHF European League! „Dulăii”, victorie de echipă mare în deplasarea cu Silkeborg!

Dinamo a reușit o performanță extraordinară, calificându-se în sferturile de finală ale EHF European League. Elevii lui Xavi Pascual s-au impus și în returul din Danemarca, contra celor de la Silkeborg, scor 27-24.

În prima manșă a „dublei” cu handbaliștii danezi, la București, în sala din Complexul Sportiv Dinamo, „dulăii” au bătut cu 37-34. Campioana României a făcut spectacol în repriza secundă a duelului din cupele europene.

Dinamo i-a „dezmembrat” pe danezi în EHF European League

După cum am menționat anterior, Dinamo le-a oferit suporterilor o dublă victorie contra celor de la Silkeborg, atât pe teren propriu, cât și în deplasarea din Danemarca. „Dulăii” lui Xavi Pascual au controlat cu autoritate prima jumătate a meciului retur cu Silkeborg. La pauză, Dinamo a intrat la cabine cu un avantaj foarte mare, de opt goluri (16-8).

După cum s-a întâmplat și în tur, roș-albii au luat puțin piciorul de pe pedala de accelerație în actul secund, permițându-le handbaliștilor din Danemarca să se apropie la două goluri diferență.

Cu toate acestea, experiența jucătorilor formației din România și a antrenorului iberic Xavi Pascual și-a spus cuvântul, iar Dinamo le-a dăruit fanilor un nou motiv de bucurie.

  • Akimenko a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, cu șapte goluri marcate la retur.
  • „Dulăii” dau peste o formație din aceeași țară în „sferturile” EHF European League. Dinamoviștii îi vor înfrunta pe cei de la Skjern, turul urmând să se dispute la București. Astfel, roș-albii pot obține un avantaj consistent pentru retur.
  • Dinamo are ca obiectiv prezența în Final Four-ul competiției, care va avea loc la Hamburg.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare