Răzvan Lucescu s-a decis! Unde antrenează, după ofertele primite în această vară

Răzvan Lucescu (55 de ani) este unul dintre antrenorii pe val din Europa, iar tehnicianul român se bucură de noi momente speciale la PAOK, acolo unde a devenit campion.

Răzvan Lucescu rămâne la PAOK

Rezultatele lui Răzvan Lucescu l-au propulsat pe acesta pe lista mai multor cluburi, iar Beșiktaș a fost cea mai interesată de serviciile sale. Cu toate acestea, „Generalul” nu se gândește să plece de la PAOK, acolo unde se simte foarte bine.

Potrivit jurnaliștilor de la SDNA, Răzvan Lucescu și PAOK au decis să continue împreună indiferent de ceea ce va fi în această vară. Totodată, cluburile care s-au interesat de antrenorul român au primit același mesaj, semn că Lucescu junior este de neclintit de la Salonic.

În cariera sa de până acum, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe FC Brașov, Rapid București, El-Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al-Hilal și PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu și clauzele de reziliere de la PAOK

„Am un sentiment de uşurare imensă. Parcă mi s-au luat 10 tone de pe umeri. Starea emoţională este una specială. PAOK este un fenomen social, are legătură cu ce se întâmplă în viaţa lor. Oamenii au destule probleme, dificultăţi, trăiesc o frustrare faţă de modul în care Atena priveşte Salonicul. Emoţiile pe care le vedem la stadion te aruncă de la o extremă la cealaltă.

Când eram în autobuz, mă uitam la lume, la câtă fericire am produs, mă speriam de ce urmează. Am semnat prelungirea contractului. Clauza este 2 milioane de euro pentru Europa de Vest, 4 milioane de euro pentru celelalte.

Nu știu, am contract, așa că nu m-a interesat nicio discuție până acum cu nimeni, n-am vorbit cu niciun impresar. Oricum, cine vrea să mă ia, trebuie să vorbească cu patronul.

Doamne-fereşte, nu mă gândesc la asta, că sunt cel mai bun antrenor român. Cel mai important este să am în sufletul meu liniştea aceea că mi-am făcut treaba bine„, a mai zis fiul lui Mircea Lucescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare