Dezvăluiri șocante despre relația lui Mititelu cu noul antrenor al lui FCU Craiova: ”S-a dus și l-a bătut!”

Aurel Țicleanu (65 de ani) și-a amintit că relația dintre Adrian Mititelu (56 de ani) și noul antrenor al lui FCU Craiova nu este deloc una amicală. Potrivit fostului internațional, Eugen Trică (47 de ani) l-a bătut pe șeful echipei în trecutul celor doi.

FCU Craiova este în pragul imploziei. Chiar când Adrian Mititelu anunța renașterea echipei, oltenii au pierdut cu Voluntari, iar Adrian Mititelu a decis schimbarea lui Nicolo Napoli. Mai mult, fotbalul a aruncat în aer și familia patronului. Adrian Mititelu Jr și-a acuzat tatăl pentru situația din club și a decis să renunțe la acțiuni, în urma războiului public care a urmat. Pentru olteni urmează partida cu Poli Iași și debutul lui Eugen Trică.

Eugen Trică l-a bătut pe Adrian Mititelu

Trică este alesul lui Mititelu! Omul de afaceri este convins că ”Jose” va aduce un șoc la echipă, aflată pe locul 16, la egalitate de puncte cu Dinamo, aflată pe loc direct retrogradabil.

Totuși, Aurel Țicleanu nu este convins că relația celor doi va funcționa. Fostul internațional se teme ca Trică și Mititelu să nu ajungă din nou la conflicte, așa cum s-a întâmplat în primul mandat al antrenorului.

”Mi se pare că în primul lui mandat la Craiova, într-o dispută cu Mititelu, când Ilie Balaci era director tehnic, la sfârșitul unui antrenament, s-a dus și l-a bătut pe Mititelu.

Mititelu s-a dus și s-a refugiat în mașină. Și i-a spart mașina. Cu piciorul i-a spart farul, i-a spart parbrizul. Mie mi-e să nu se lase la fel ca atunci”, a declarat Aurel Țicleanu, pentru Fanatik.

Eugen Trică este antrenorul de numele căruia este legată promovarea lui FCU Craiova în Liga 1.

Juventus București, CFR Cluj, UTA, Metalul Reșița, Sportul Snagov, FCU Craiova, Turnu Măgurele, Viitorul Târgu Jiu, Metaloglobus, Concordia Chiajna, Gloria Băneasa și CSM Alexandria sunt echipele din cariera de antrenor a lui Eugen Trică.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare