Dan Șucu, „taxat” de Răzvan Burleanu: „Federația nu a fost niciodată angrenată în așa ceva”

Se poate spune într-o oarecare măsură că Răzvan Burleanu l-a „taxat” pe Dan Șucu după declarațiile făcute în cursul zilei de joi de acționarul majoritar de la Rapid.

În contextul scandalului de natură juridică în care sunt implicați președintele Daniel Niculae și unii dintre suporteri, în frunte chiar cu liderul Liviu Ungurean, referitor la introducerea pe stadion a unor materiale pirotehnice, proprietarul Mobexpert a dezvăluit că le-a pus în ultimul timp la dispoziție ultrașilor anumite sume pentru ca aceștia să se poată deplasa la meciurile din afara Bucureștiului și pentru a realiza diferite scenografii la partidele de pe teren propriu.

Răzvan Burleanu susține că FRF nu a apelat niciodată la acțiuni de tipul celei recunoscute de Dan Șucu

Întrebat dacă forul pe care îl conduce a apelat vreodată la chestiuni de acest gen, Răzvan Burleanu a spus că nu s-a pus problema de așa ceva, lăsând deci de înțeles că în principiu nu ar fi de acord cu astfel de practici.

„Domnul Șucu ar putea să vă dea mai multe detalii. Federația Română de Fotbal nu a fost niciodată angrenată în a asigura o coregrafie (n.r. scenografie) sau în a plăti sume de bani către suporteri.

Și cu siguranță nici nu ar accepta (n.r. suporterii) acest lucru”, a spus Răzvan burleanu în cadrul unei conferințe de presă susținute în cursul zilei de vineri, la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF.

Ce buget a pus la dispoziție acționarul majoritar al Rapidului pentru acțiuni de acest gen

După cum s-a notat anterior și după cum se știe oricum deja destul de bine, Dan Șucu a susținut joi o conferință de presă, ca urmare a evenimentelor asimilate Rapidului, petrecute în cursul acestei zile, când președintele Daniel Niculae și mai mulți suporteri au fost chemați pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un dosar care privește constituirea unui grup infracțional organizat cu scopul introducerii diferitelor materiale pirotehnice pe stadioane.

Vorbind pe larg despre acest subiect, acționarul majoritar al clubului din Giulești a recunoscut că îi sprijină de ceva timp pe suporteri din punct de vedere financiar:

„Noi, în club, avem un buget de 25 de mii de lei prin care susținem autocare și tot ce înseamnă deplasările suporterilor. Și o dată sau de două ori avem contribuție la coregrafii. Nu e ceva foarte plăcut ce s-a întâmplat azi din punctul de vedere al imaginii clubului, dar începe o nouă competiție.

Rapid nu a mai participat la o asemenea competiție de mulți ani. Vreau să vorbesc cu jucătorii, e șansa lor să fie un grup, nu infracțional, dar un grup. Sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Joi nu mai e așa frumos.

Azi mă simt ca și cum a fost o nuntă frumoasă, iar la final a aruncat cineva cu noroi pe rochia miresei. Noi suntem chiriași aici, preluăm spațiul cu cel mult 24 de ore înainte de meci. Noi păzim stadionul doar pe perioada meciului. Nu știm ce se întâmplă pe stadion cât noi nu suntem aici”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare