Dependența rușinoasă a lui Rică Răducanu. Fostul portar al echipei naționale a recunoscut că este un jucător împătimit

Rică Răducanu, fostul mare portar, în vârstă de 77 de ani, a recunoscut, în trecut, că suferă din cauza unei adicții. Este vorba despre păcănele, acesta căpătând obiceiul de pe vremea când era consilierul lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Rică Răducanu a mărturisit faptul că nu este preocupat de pariurile sportive și a vorbit, printre altele, despre situația sa financiară, explicând și rolul soției în problema banilor.

Dependența rușinoasă a lui Rică Răducanu

Fostul mare portar al Rapidului și-a recunoscut viciul, problemă cu care se confruntă de mult timp. Acesta a afirmat că nu se poate abține, jucând la păcănele constant, odată la două zile, situația sa financiară nefiind una tocmai bună. Rică Răducanu a vorbit despre pensia sa, la care nu are acces, întrucât soția acestuia se ocupă de ea. A mărturisit că toată lumea îl ceartă, în legătură cu marele viciu pe care îl are.

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: Hai, Rică, să mergem la păcănele! Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a spus Rică Răducanu, potrivit Playsport

În continuare, Rică Răducanu a vorbit despre economiile pe care este nevoit să le facă, pentru a putea să își plătească facturile lunare de întreținere, reușind să își ducă greu traiul de zi cu zi.

„De unde dracu bani, eu n-am”

Grijile financiare ale familiei Răducanu sunt problema soției, după cum a afirmat Rică Răducanu, care nu are obiceiul de a deschide facturile, neinteresându-se de sumele pe care trebuie să le achite. Conform spuselor sale, nevasta sa se ocupă de economii.

„De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim? Recunosc că eu nu deschid facturile, nu am întrebat niciodată cât sunt de mari, soția se ocupă de asta. Dar mi-a spus deja că trebuie să facem economii, nici nu am dat drumul la căldură. Nu mai facem toată ziua duș și stăm cu luminile mai mult stinse”, a mai adăugat fostul portar

Fostul mare goalkeeper al României a afirmat că îi este teamă de vremurile ce urmează să vină, din cauza prețurilor ridicate. Rică Răducanu a completat, spunând că un trai decent în România a ajuns un lux pe care nu mulți și-l pot permite. A considerat că eforturile pe care oamenii vor fi nevoiți să le facă, pentru a putea reduce din cheltuielile foarte mari, vor fi enorme.

„Recunosc că eu nu deschid facturile, nu am întrebat niciodată cât sunt de mari, soția se ocupă de asta. Dar mi-a spus deja că trebuie să facem economii, nici nu am dat drumul la căldură. Nu mai facem toată ziua duș și stăm cu luminile mai mult stinse. A ajuns un lux în România să ai un trai decent, la limita existenței. La iarnă o să stăm în casă cu geaca pe noi, ca să plătim mai puțin la utilități”, a mai spus Rică Răducanu, conform sursei menționate anterior

De curând, Rică Răducanu a vorbit despre problemele sale și despre mersul vieții lui pentru sportpesurse.ro, în exclusivitate. Acesta a afirmat că se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare