Dennis Man și Valentin Mihăilă, „luați la ochi” după ultimul meci jucat de Parma: „Dispare din ce în ce mai mult de pe radar”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost „luați la ochi” după prestațiile avute în ultimul meci disputat de Parma în Serie B, 1-1 pe teren propriu contra celor de la Cosenza, în etapa cu numărul 27.

Cei doi internaționali români au fost trimiși pe teren încă din primul minut de către antrenorul Fabio Pecchia și ambii au fost înlocuiți pe parcurs, Mihăilă în minutul 59 cu Bonny, iar Man în minutul 85 cu Charpentier.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost „luați la ochi” de jurnaliștii parmegiani

Fostului fotbalist de la FCSB i s-a reproșat faptul că a lovit bara în finalul meciului, ratând astfel o ocazie uriașă de a aduce victoria pentru gruparea gialloblu, și a primit din partea jurnaliștilor de la Parma Live nota 5 pentru jocul prestat în acest meci.

Cu siguranță va visa acea bară la noapte. Un jucător cu bagajul său tehnic din acea poziție poate și trebuie să facă ceva mai mult.

Spre deosebire de acum câteva săptămâni, când putea face totul, acum pare să fi intrat într-o ușoară fază de declin fiziologic. Schimbat în minutul 85 cu Charpentier”, a notat sursa citată despre Dennis Man, în cadrul unui articol care a primit un titlu extrem de sugestiv, referitor la evoluția fotbalistului român: „Eroarea lui Man a cântărit greu”.

Aceeași publicație l-a notat pe Valentin Mihăilă cu 5.5, în principal pentru modul în care fostul jucător de la Universitatea Craiova a reușit să apară între liniile adverse pentru a intra în posesia mingii.

Se mișcă mult între linii, iar startul său este foarte pozitiv. Pe măsură ce minutele trec, el dispare din ce în ce mai mult de pe radar și își pierde din incisivitate. Schimbat în minutul 59 cu Bonny”, a fost analiza jocului făcut de Mihăilă.

Gruparea gialloblu conduce în continuare clasamentul din Serie B

Chiar dacă a înregistrat a doua remiză consecutivă în campionat, Parma rămâne pe primul loc, cu 56 de puncte acumulate după 27 de etape, 6 în plus față de Cremonese, ocupanta poziției secunde în prezent, deci cu șanse foarte mari de revenire în Serie A, fapt ce fără îndoială că va conduce la creșterea cotelor de piață ale jucătorilor, inclusiv ale celor doi români, în contextul în care oricum s-a scris recent că Dennis Man s-ar afla în vederile celor de la Inter Milano, subiect comentat de fostul agent FIFA Victor Becali, în exclusivitate pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare