Jurnaliștii italieni susțin că Dennis Man este urmărit de un gigant din Europa: „Vor fi prezenți la meci”

Jurnaliștii italieni susțin că Dennis Man este urmărit de un gigant din Europa în această perioadă, în vederea unui transfer în viitorul apropiat.

Potrivit tuttomercatoweb.com, ar fi vorba despre Borussia Dortmund, club care ar urma să își trimită reprezentanți la meciul pe care Parma îl va disputa în deplasare cu Ternana în Serie B, special pentru a-l urmări pe internaționalul român în vârstă de 25 de ani.

Jurnaliștii italieni susțin că Dennis Man este urmărit de Borussia Dortmund în această perioadă

Astfel, în cazul în care fostul fotbalist de la FCSB va reuși să aibă o nouă prestație solidă în meciul de sâmbătă, așa cum a făcut în linii mari de-a lungul întregului sezon, ar fi șanse destul de mari ca în vară el să prindă transferul carierei.

„Bundesliga este cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana – Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentatului fotbalist român.

Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de piață”, a notat sursa citată anterior în legătură cu acest subiect.

Fostul fotbalist de la FCSB este în mare vogă în acest moment

După cum se știe deja destul de bine, în presa din Peninsulă s-a scris recent despre un interes al celor de la Inter Milano pentru Dennis Man, speculație care i-a determinat pe oficialii celor de la Parma să grăbească demersurile pentru prelungirea contractului fotbalistului român care s-a ridicat la un nivel foarte bun până în acum în acest sezon de Serie B și care are în prezent o înțelegere cu gruparea gialloblu valabilă până în iunie 2025.

„În ultimele ore s-au intensificat zvonurile cu privire la discuția legată de reînnoirea contractului lui Dennis Man cu Parma. Dorința jucătorului este reciprocă cu cea a clubului de a continua împreună și în perspectiva viitorului apropiat.

Deși acordul care îl leagă pe românul născut în 1998 de clubul ducal nu expiră imediat – termenul limită este 30 iunie 2025 – în fotbalul de astăzi este întotdeauna mai bine să te miști cu mult înainte în aceste situații delicate, mai ales dacă implică piese valoroase ale echipei care ar putea ademeni alte cluburi.

Președintele Kyle Krause și anturajul său managerial au demonstrat că știu să se miște în cazul în care este vorba despre reînnorirea anumitor contracte importante, așa că problema cu privire la Dennis Man va fi cu siguranță tratată la momentul potrivit”, au scris recent cei de la Parma Live.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare