Ruptură între Dennis Man și AC Parma, după ce italienii au scris despre interesul Borussiei Dortmund. Directorul sportiv îl pune la punct pe jucătorul român

Dennis Man este cel mai important jucător al formației AC Parma, dar ar putea să se lovească rapid de câteva probleme uriașe. Jucătorul poate semna cu orice echipă din iarnă, iar jurnaliștii italieni scriu că situația este urmărită de oficialii lui Inter și Borussia Dortmund. Directorul sportiv al liderului din Serie B a acordat un interviu în care a dat de înțeles că atitudinea fotbalistului român nu este deloc cea potrivită.

Dennis Man, „la cuțite” cu oficialii formației AC Parma

Dennis Man este curtat de mai multe echipe „grele din fotbalul european, după ce a devenit un jucător important la AC Parma. Jurnaliștii din Italia au scris acum câteva zile despre interesul lui Inter, iar acum au aflat că a intrat „pe fir” și Borussia Dortmund. Există informații că echipa din Bundesliga ar fi oferit 15 milioane de euro, iar asta ar însemna că Gigi Becali va primi încă 750.000 de euro, conform contractului semnat în anul 2021. FCSB l-a vândut cu 11 milioane de euro și trebuie să mai primească și două milioane de euro sub formă de bonusuri.

Doar că veștile nu-i bucură foarte tare pe oficialii echipei AC Parma. Jucătorul mai are contract până în vara anului 2025 și dacă nu semnează o nouă înțelegere va pleca gratis. Până acum au existat mai multe runde de negocieri în care sunt convinși că internaționalul român i-a „driblat” și a încercat să tragă de timp. Directorul sportiv al clubului a acordat un interviu în care a dat de înțeles că nu este deloc mulțumit de această situație.

„Singurul lucru pe care îl pot spune este că acest club lucrează constant pentru a face îmbunătățiri. Viitorul este însă la meciul cu Ternana.

Va fi timp să vorbim despre toate și mi se pare că nu este niciun subiect fierbinte, nici interesant acum. Despre viitor vom vorbi mai târziu”, a spus Mauro Pederzoli, conform Parma Live.

Declarațiile directorului sportiv i-au susprins pe jurnaliști, care se așteptau ca oficialul să fie mult îngăduitor în acest caz delicat.

„Avem mulți jucători importanți, iar clubul lucrează cu planificare și viziune. Tot ce ne poate conduce să îmbunătățim valoarea echipei și viitorul nostru se va face. Acestea sunt lucruri care trebuie abordate cu calm, clubul lucrează mereu”, a mai afirmat Mauro Pederzoli.

Dennis Man a marcat de zece ori și a oferit cinci pase decisive în meciurile din acest sezon, iar AC Parma ocupă primul loc în Serie B, având prima șansă la promovare.

Sursa FOTO: PROFIMEDIA

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare