Dennis Man a primit exact vestea pe care nu voiau nemții de la Dortmund să o audă! Ce mare echipă europeană l-a urmărit cu Ucraina

Dennis Man (25 de ani) i-a impresionat pe francezii de la Olympique Lyon. Scouterii celebrei echipe din Ligue 1 l-au urmărit în victoria naționalei României cu Ucraina, 3-0.

Dennis Man este cu siguranță unul dintre jucătorii cei mai apreciați ai actualei generații a tricolorilor. Vedeta Parmei a impresionat și în meciul de debut de la EURO 2024. A pasat decisiv la golurile lui Nicolae Stanciu și Dennis Drăguș, dar a fost implicat decisiv și la reușita lui Răzvan Marin. Suficiente motive pentru ca cei veniți să îl vadă la lucru să declanșeze codul roșu.

Olympique Lyon a intrat în cursa pentru Dennis Man

Sezonul recent încheiat a fost unul foarte bun pentru fostul jucător al lui Gigi Becali. Cu 11 goluri și 6 pase decisive, Man a pus umărul serios la promovarea Parmei.

Forma excelentă pe care o traversează a trezit interesul mai multor cluburi, între care și uriașii de la Borussia Dortmund. Finalista din Champions League are însă concurență serioasă. Gazzetta di Parma notează că Lyon ar fi foarte interesată de serviciile internaționalului român.

Dennis Man, negocieri intense cu Parma

Dennis Man este pe lista preocupărilor și la Parma. Intrat în ultimul an de contract, mijlocașul negociază intens prelugnirea înțelegerii cu ”cruciații”.

Salariul pe care l-ar cere Dennis Man este de 2 milioane de euro, după cum spune impresarul Victor Becali.

”Dennis Man a avut o prestație excelentă și a ieșit în evidență. Extrema României a strălucit cu dribblingul său și a contribuit la toate cele trei goluri. Borussia Dortmund a urmărit jocul foarte atent.

S-a zvonit mai multe săptămâni că Dortmund este interesată de jucătorul Parmei. Dacă nu vor reuși să îl transfere definitiv pe Jadon Sancho, Man poate fi considerat o alternativă serioasă pentru postul de extremă dreapta. După meciul cu Ucraina, Borussia Dortmund ar trebui să fie convinsă că Man poate impresiona și pe marile scene ale fotbalului.

Oficialii lui Dortmund nu ar trebui să aștepte foarte mult pentru a-l transfera. După această prestație, este greu de crezut că interesul pentru fotbalistul român nu se va mări”, au scris nemții de la Derwesten.de.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare