Deian Sorescu și Denis Drăguș, dezlănțuiți! Au marcat cu Beșiktaș, iar Gaziantep își revine după plecarea lui Șumudică | VIDEO

Deian Sorescu (26 de ani) și Denis Drăguș (24 de ani) au macat pentru Gaziantep, în ultima etapă din Turcia. Cei doi au adus victoria cu Beșiktaș, care o scoate pe Gaziantep din zona retrogradării.

Există viață și după Șumudică. Gaziantep a trecut de Besiktas, 2-0, într-un meci care a contat pentru runda 29 din Superliga Turciei. Este primul meci al celor de la Gaziantep, după plecarea antrenorului român. Prin succesul de luni, echipa românilor Sorescu, Alex Maxim, Drăguș sau Florin Niță s-a ridicat deasupra liniei retrogradării.

Deian Sorescu și Drăguș, victorie cu Beșiktaș

Gaziantep trăiește datorită românilor. Deian Sorescu a deschis scorul cu ocupanta locului 4 din Superlig. Fostul jucător al FCSB l-a învins pe portarul Mert Gunok (35 de ani), după un șut din interiorul careului.

Sorescu a ajuns la al doilea gol în acest sezon, în tricoul turcilor.

Scorul final a fost stabilit de Denis Drăguș, care a ajuns la cota 12 în acest sezon. Vești excelente pentru Edi Iordănescu!

Prin victoria cu Besiktas, Gaziantep adună 31 de puncte și urcă pe locul 15, la un pas peste zona retrogradării.

Marius Șumudică, out de la Gaziantep

Plecat de la Gaziantep, Șumudică a recunoscut că ar putea reveni în fotbalul românesc.

„Vreau să mă recuperez mental două-trei luni. Vreau să merg la niște antrenori cunoscuți din lume să văd ceva. Vreau să mă duc la Sergio Conceicao de la Porto. Este echipa care mie îmi place, știu și limba. Și la al doilea antrenor nu am acordul.

În două zile voi ajunge în țară. Voi merge la meci (n.r. Rapid – FCSB) cu mare plăcere. O să mă vedeți la mai multe jocuri. Nu prea am stat eu trei luni acasă. Eu știu ce se poate întâmpla?”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare