Decizie crucială luată de Al-Tai în privința lui Laurențiu Reghecampf! Ce mesaj au transmis saudiții

Al-Tai, formația din Arabia Saudită care este pregătită de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), a pierdut, scor 0-2, partida cu Abha. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de român se află pe penultimul loc în clasamentul fotbalului saudit.

Conducătorii clubului au făcut un anunț important cu privire la situația lui Laurențiu Reghecampf, care era ca și demis în urmă cu câteva zile. Pentru Abha evoluează Cipiran Tătărușanu, fostul portar de la FCSB și AC Milan.

Mesajul transmis de Al-Tai în ceea ce îl privește pe Laurențiu Reghecampf

În ciuda tuturor ideilor din spațiul public, conform cărora românul a fost dat afară de gruparea saudită, Laurențiu Reghecampf continuă pe banca celor de la Al-Tai. Arabii au transmis un mesaj în legătură cu această problemă, conform căruia tehnicianul va conduce antrenamentele formației și va fi prezent pe banca tehnică la meciul cu Al-Hazem, care va avea loc pe 8 martie, de la ora 16:00.

Conform spuselor oamenilor de presă din Arabia Saudită, care au afirmat faptul că Noureddine Ben Zakri ar fi noul antrenor al clubului Al-Tai, acest lucru nu este adevărat, chiar dacă algerianul a fost prezent la ultimul duel disputat de formația lui Reghecampf. Recent, s-a discutat chiar și despre posibilitatea ca fostul antrenor de la FCSB să ajungă în Bănie, la echipa patronată de Adrian Mititelu.

  • Laurențiu Reghecampf a obținut trei victorii pe banca lui Al-Tai, înregistrând și două remize și 10 înfrângeri.

Echipa românului a ajuns la retrogradare

Al-Tai a înregistrat șase eșecuri și un egal în ultimele șapte etape, fapt ce constituie o mare problemă pentru Laurențiu Reghecampf. Formația pe care o pregătește românul se află pe poziția a 16-a în clasamentul din Arabia Saudită, loc de pe care poate retrograda.

Elevii pregătiți de Reghecampf se află la egalitate de puncte cu echipa lui Tătărușanu, Abha, ambele având 18 puncte. Trupa la care evoluează „Tătă” se află pe locul 17, în spatele celor de la Al-Tai. Pentru duelul cu Abha, Andrei Cordea și Marko Dugandzic au fost indisponibili. Cordea chiar reușise să își salveze echipa în runda precedentă.

De partea cealaltă, Ciprian Tătărușanu a bifat 24 de apariții pentru Abha, pe parcursul cărora a încasat 56 de goluri. Goalkeeperul român a avut doar două partide în care nu a primit gol în actualul sezon al campionatului din Arabia Saudită.

  • După meciul cu Al-Hazem, programat pentru data de 8 martie, elevii lui Reghecampf vor da piept cu Al Ettifaq, o săptămână mai târziu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare