Laurenţiu Reghecampf, dat afară, după ce l-a învins Tătăruşanu. Anunţul momentului vine din Arabia Saudită

UPDATE: Publicaţia „Sports Field” scrie că Laurențiu Reghecampf a fost demis de pe banca lui Al Tai. Locul îi va fi luat de Noureddine Zekri. Algerianul a fost prezent în tribune la eșecul cu Abha.

Laurenţiu Reghecampf a fost învins de echipa la care joacă Ciprian Tătăruşanu, în etapa a 22-a a campionatului din Arabia Saudită.

Abha, pentru care evoluează portarul român, a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea Al-Tai, antrenată de Reghe.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la retrogradare

Al Tai are șase înfrângeri și o remiză în ultimele șapte etape, ceea ce este o problemă pentru Reghecampf. Al Tai este pe un loc retrogradabil, 16, cu doar 18 puncte, la egalitate cu Abha.

Abha, echipa lui „Tătă” o duce la fel de rău. E pe locul al 17-a (direct retrogradabil) în Saudi Pro League, cu 18 puncte după 22 de etape. De la Al-Tai au lipsit Andrei Cordea, care îl salvase pe Reghe etapa trecută și Marko Dugandzic.

Tătărușanu a evoluat în 24 de meciuri pentru Abha și a încasat 56 de goluri, în tot sezonul. Goalkeeperul român a avut doar două partide în care nu a încasat gol în actuala stagiune a campionatului din Arabia Saudită.

Se întoarce la U Craiova?

Sorin Cârţu nu vede cu ochi buni o întoarcere a antrenorului în vârstă de 48 de ani la U Craiova, după ce Reghecampf şi-a cam compromis şansele la saudiţi.

S-a despărţit de juveţi în septembrie 2023, dar încă nu a plătit suma de 300.000 de euro. Patronul oltenilor l-a dat în judecată şi a câştigat la Comisii.

„Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul.

Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândască că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea.

Jucătorii mai puțin, dar mă refer la public, care iubesc echipa asta și au suferit”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare