De ce nu poate Gică Hagi să-l ţină pe Louis Munteanu la Farul. Mesajul lui Gică Popescu face lumină în acest caz

Louis Munteanu a devenit cel mai căutat atacant român al momentului. A făcut un sezon foarte bun la Farul, iar Gică Hagi a dorit să-l răscumpere de la Fiorentina. Problema este că italienii au cerut 1,5 milioane de euro, ceea ce este peste puterile finaciare ale constănţenilor.

FCSB şi Rapid par dispuse să intre la negocieri pentru „vârful” care a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu înainte de EURO 2024.

Farul, buget de doar 6 milioane de euro

Calculele lui Hagi au fost simple: dacă ar plăti suma cerută de Fiorentina pentru Louis Munteanu, atunci ar cheltui un sfert din bugetul clubului pe anul viitor, dintr-un „foc”.

„La bugetul nostru e greu să te bați acolo sus. Nu poți să te bați cu bugete de 10, 12, 15 milioane. Noi avem buget de 6 milioane de euro. E greu să te bați, dar chiar și așa, am avut și noi victorii mari, cu echipe cu buget superior nouă.

Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv”, a afirmat Gică Popescu, preşedinte la Farul, pentru Digisport.

Ce răspuns a primit Gigi Becali din partea Fiorentinei

Louis Munteanu este atacantul pe care Gigi Becali și-l dorește la FCSB. Cu toate acestea, patronul campioanei României întâmpină anumite dificultăți, asta deoarece prețul cerut de Fiorentina este unul prea mare, din punctul său de vedere.

Becali a oferit 1.2 milioane de euro, cu 300.000 de euro mai puțin decât cere Fiorentina, iar în acest moment așteaptă un răspuns final din partea clubului italian,

”Pentru Louis Munteanu aștept un răspuns. Am făcut ofertă de 1,2 milioane de euro, ei au cerut 1,5. Aștept răspuns. Mi-au zis: ‘Gigi, așteaptă după ce jucăm finala’, au o finală europeană acum (n.r. Fiorentina a pierdut finala Conference League, scor 0-1 cu Olympiakos)”, a spus Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare