Ce răspuns a primit Gigi Becali din partea Fiorentinei, după ce a oferit 1.2 milioane de euro pentru Louis Munteanu!

Louis Munteanu (21 de ani) a făcut un nou sezon bun pentru Farul, însă din această vară va reveni din nou la Fiorentina, clubul de care aparține încă din anul 2020.

Gigi Becali insistă pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu este atacantul pe care Gigi Becali și-l dorește la FCSB. Cu toate acestea, patronul campioanei României întâmpină anumite dificultăți, asta deoarece prețul cerut de Fiorentina este unul prea mare, din punctul său de vedere.

Becali a oferit 1.2 milioane de euro, cu 300.000 de euro mai puțin decât cere Fiorentina, iar în acest moment așteaptă un răspuns final din partea clubului italian,

Pentru Louis Munteanu aștept un răspuns. Am făcut ofertă de 1,2 milioane de euro, ei au cerut 1,5. Aștept răspuns. Mi-au zis: ‘Gigi, așteaptă după ce jucăm finala’, au o finală europeană acum (n.r. Fiorentina a pierdut finala Conference League, scor 0-1 cu Olympiakos)”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Gică Hagi, despre situația lui Louis Munteanu

„(n.r. despre Louis Munteanu) Cred eu că o să discute cu Fiorentina și după o să vadă opțiunile din țară. Noi nu putem să intrăm să concurăm cu cineva din țară. Niciodată. Obiectivul clubului numarul 1 pleacă de la o academie foarte bună și după aceea ei trebuie să se ducă. Salariile pe care noi le plătim nu sunt cele mai bune din România. Sfatul meu e să se ducă la o echipă la care să joace, să fie în primii 14-15 jucători meci de meci, să aibă continuitate, ca să crească.

(n.r. despre o eventuală convocare a lui Louis Munteanu în lotul României pentru EURO 2024) A jucat foarte bine, era un jucător dominant, cu personalitate. Nu gestionez, nu sunt acolo. Există o concurență totdeauna. Eu nu evaluez, nu sunt acolo în momentul de față„, a spus Gică Hagi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare