De ce nu joacă Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur. Fundașul român are șanse minime de a prinde foarte multe meciuri în actualul sezon

Venirea lui Radu Drăgușin la Tottenham a însemnat realizarea celui mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Internaționalul român a fost lăsat pe banca de rezerve în ultimele două partide de Premier League, iar englezii afirmă că fotbalistul ar putea intra pe teren din ce în ce mai puțin.

De ce nu joacă Radu Drăgușin la Tottenham

Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns la Tottenham în ianuarie, de la Genoa, din Serie A, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. Tânărul fotbalist nu se află la prima prezență în lotul unei echipe de top, îmbrăcând și tricoul celor de la Juventus în trecut.

Jucătorul din România a evoluat pentru Tottenham pe finalul partidelor cu Manchester United, Brentford și Everton, dar pe parcursul următoarelor meciuri nu a mai intrat pe teren. A fost rezervă neutilizată cu Brighton, Wolverhampton și Manchester City, londonezii pierzând, pe teren propriu, în fața trupei lui Guardiola, scor 0-1, în FA Cup. Eliminarea din Cupă ar putea însemna că Drăgușin va juca din ce în ce mai puțin în acest sezon.

Presa din Anglia a abordat subiectul, vorbind despre situația fobalistului antrenat de Ange Postecoglou: „Faptul că Tottenham a fost eliminată din Cupa Angliei și va avea un singur meci pe săptămână până la finalul sezonului face ca șansele lu Drăgușin de a prinde minute să scadă dramatic.

Fundașul trebuie să fie răbdător în următoarele luni și, cel mai probabil, nu vom vedea cea mai bună versiune a lui mai devreme de începutul stagiunii viitoare”, au anunțat cei de la Spurs Web.

Mama lui Radu Drăgușin are încredere totală în fiul ei

Svetlana, mama tânărului jucător de la Tottenham, crede că fiul său trebuie să abordeze situația cu calm, pentru că rândul său la a-i bucura pe suporterii lui Spurs va veni. Mama lui Radu Drăgușin a îndemnat lumea să aibă răbdare, întrucât este greu ca un tânăr să se impună într-o formație atât de valoroasă.

„El are pregătire şi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham. Italia e o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia e primitoare, ne simţim bine. Radu are treaba lui acolo şi speram să se acomodeze. Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii e că Radu e un fotbalist tânăr într-o echipă de mare valoare şi trebuie să avem răbdare. Îl ajută foarte mult că vine din familie de sportivi, dar educaţia a fost principalul pilon în viaţa noastră”, a afirmat mama lui Radu Drăgușin, la Gala Sportului Românesc.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare