De ce ar fi ajuns, de fapt, Adrian Mititelu Jr. la spital. Tatăl tânărului a dat cărțile pe față: „Asta e cauza principală pentru care a luat anti-depresive”

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fostul patron din Bănie, a fost internat la spitalul Floreasca, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Totul s-a produs din cauza unei supradoze de pastile. Tatăl acestuia, Adrian Mititelu Sr., a făcut dezvăluiri cu privire la starea fiului său, spunând că se află în afara oricărui pericol.

Ulterior, în spațiul public au apărut diferite informații potrivit cărora Adrian Mititelu Jr. ar fi ajuns la spital din cauza jocurilor de noroc. Părintele acestuia a infirmat aceste zvonuri.

Care este motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a fost internat la Floreasca

Adrian Mititelu nu a mai rezistat și a intervenit în această problemă, după ce s-a zvonit că fiul său a pierdut sume incredibil de mari la cazinouri. Afaceristul de la „cârma” lui FCU Craiova a catalogat aceste informații drept „aberații și elucubrații”. Emoțiile retrogradării l-ar fi împins pe juniorul familiei Mititelu să apeleze la antidepresive.

„Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a dezvăluit Adrian Mititelu, conform prosport.ro

Inițial, patronul din Bănie fusese contactat de iamsport.ro, cărora le-a comunicat faptul că fiul său „Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”.

Cei doi s-au „războit” aprig recent

Adrian Mititelu Jr. a contestat în mod extrem de dur munca depusă de tatăl său la FCU Craiova, ulterior eliminării trupei oltene din Cupa României. Potrivit spuselor sale, părintele său este principalul vinovat pentru situația grupării din Bănie. Echipa este extrem de aproape de retrogradarea directă în liga secundă, întrucât ocupă ultimul loc în play-out-ul SuperLigii.

„Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău (n.r. Adrian Mititelu). Asta este vina finanțatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradăm, să își asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist. Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, afirma Adrian Mititelu Jr. la acel moment, citat de fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare