Breaking News! Fiul lui Adrian Mititelu, în spital pentru supradoză de pastile! Care este starea fostului conducător din Bănie

Fiul lui Adrian Mititelu, cu care patronul lui FCU Craiova a avut un scandal uriaș recent, a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei supradoze cauzate de pastile neidentificate. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, starea lui Adrian Mititelu Jr. din acest moment este stabilă, fostul conducător al oltenilor fiind în afara oricărui pericol.

Fiul lui Adrian Mititelu, internat la Floreasca pentru supradoză de pastile!

Potrivit celor de la iamsport.ro, Adrian Mititelu, tatăl fostului patron din Bănie, a oferit detalii esențiale despre starea de sănătate a fiului său. Acesta a dezvăluit că Adrian Mititelu Jr. se simte bine acum.

Conform spuselor sale, băiatul său lua pastile antidepresive. Adrian Mititelu a ținut să precizeze că „N-a fost vorba în niciun moment de suicid”.

„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sursei menționate anterior.

De asemenea, jurnaliștii au luat legătura și cu purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca. Acesta a confirmat informațiile apărute în spațiul public.

„Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”, a declarat doctorul Bogdan Oprița, conform aceleiași surse.

Adrian Mititelu Jr. a renunțat la acțiunile din cadrul clubului, după scandalul uluitor cu tatăl său

După cum promisese, Adrian Mititelu Jr. s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile pe care le deținea la FCU Craiova, după conflictul dur avut cu tatăl său. Acesta a dezvăluit că un apropiat de-al său va prelua acțiunile din cadrul clubului din Bănie. La final, a ținut să le ureze mult succes fotbaliștilor de la FCU Craiova în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Am cedat actiunile de la FCU astăzi. Formalitățiile vor fi finalizate săptămâna viitoare. Numele persoanei căreia i le-am cedat este una apropiată și va apărea cel mai probabil în termen de două săptămâni schimbarea la Registrul Comertului. Le urez multă baftă în vederea evitării retrogradării!”, a afirmat Adrian Mititelu Jr., potrivit fanatik.ro.

  • FCU Craiova ocupă ultimul loc în play-out, iar emoțiile retrogradării directe bat la ușa lui Eugen Trică. Oltenii au 18 puncte, la două, respectiv trei puncte, în spatele echipelor de pe pozițiile de baraj – Dinamo și Poli Iași.

CITEȘTE ȘI: Adrian Mititelu Jr., atac fără milă la adresa propriului tată după FCU Craiova – FC Voluntari! L-a făcut praf în mod public.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare