Darren Cahill, încurajări în limba română pentru Simona Halep. Ce a transmis australianul pe Instagram

Darren Cahill, fostul antrenor al sportivei din România, a avut de transmis încurajări pentru Simona Halep, după ce aceasta și-a anunțat revenirea în circuit, la Miami Open, în perioada 19-31 martie. Prin intermediul rețelelor sociale, australianul a încurajat-o pe Simona Halep, printr-un mesaj scurt, scris în limba română.

Darren Cahill a oferit încurajări în română pentru Simona Halep

După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, Simona Halep poate participa la Miami Open. Pedeapsa jucătoarei de tenis a expirat în iulie 2023.

Recent, Darren Cahill, fost antrenor al Simonei Halep, i-a fost aproape sportivei. Acesta încearcă să o ajute să își găsească o nouă echipă. I-a transmis un mesaj lui Halep, de două cuvinte, în limba română.

„Haide Simo!”, a transmis australianul prin intermediul contului său de Instagram, la postarea prin care Simona Halep a anunțat acceptarea invitației de a participa la turneul WTA 1000 de la Miami. Ultimul meci oficial pe care l-a disputat Simona Halep s-a desfășurat pe data de 29 august 2022, atunci când sportiva a pierdut în turul 1 la US Open.

Simona Halep revine la turneul WTA 1000 de la Miami

Perioada grea pe care a parcurs-o Simona Halep se apropie de final. Suspendarea sa de 4 ani, impusă de cei de la ITIA, a fost redusă de TAS la nouă luni. La revenirea în țară, jucătoarea de tenis a afirmat: „Adevărul a ieșit la suprafață”.

Simona Halep a făcut un anunț, cu privire la participarea sa la turneul Miami Open. Sportiva a avut evoluții bune la Miami de-a lungul anilor. A jucat două semifinale, în 2015 și 2019. S-a calificat în alte două rânduri în faza sferturilor de finală ale competiției.

Turneul din Statele Unite ale Americii pune la bătaie în 2024 premii în valoare de aproximativ nouă milioane de dolari. Prezența Simonei pe tabloul principal îi va aduce 10 puncte. Învingătoarea din competiția care se va desfășura în statul Florida va primi 1.000 de puncte și suma importantă de 1.1 milioane de dolari.

„Sunt încântată să vă anunț că voi reveni în circuitul WTA peste două săptămâni, la Miami Open. Le mulțumesc organizatorilor turneului pentru că mi-au oferit această oportunitate. Abia aștept să revin pe teren și să concurez. Ne vedem în curând”, a transmis Simona Halep, prin intermediul Instagram

Victoria lui Halep de la TAS face înconjurul lumii. În ultimele zile, sportiva din România a primit mesaje de încurajare din partea multor personalități. Nu a fost uitată nici de tenisul românesc, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Ion Țiriac și Virginia Ruzici reacționând la reducerea suspendării lui Halep.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare