Darius Olaru, luat în colimator: ”Stai, băi băiatule, pe picioare! E păcat de calitățile tale”

Darius Olaru (26 de ani) este al treilea cel mai bun marcator al Superligii, cu 14 reușite pentru FCSB în acest sezon, însă stilul său de joc nu place tuturor.

  • În plus, Darius Olaru are și trei pase decisive în cele 30 de jocuri disputate
  • Cota de piață a lui Darius Olaru este 6.500.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Mircea Sandu, despre Darius Olaru: ”E păcat de el că are niște calități”

Fostul șef al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că nu poate să privească cap-coadă un meci din Superligă, deoarece nu-i place ritmul și lipsa determinării la jucători.

Acesta l-a dat exemplu pe Darius Olaru, cel care, în pofida calităților sale incontestabile, are și obiceiul de a căuta foarte mult contactul cu adversarul. Încearcă mereu să obțină o lovitură liberă, în loc să continue faza.

Mircea Sandu îl sfătuiește pe Darius Olaru să rămână mai mult picioare și să privească înainte, spre poarta adversă, în loc să aștepte ”la ciuguleală” câte un fluier al arbitrului.

  • 16 meciuri a adunat Darius Olaru pentru naționala de seniori a României.
  • 600.000 de euro a plătit FCSB pentru Darius Olaru, în ianuarie 2020, celor de la Gaz Metan.

Mă mai uit (n.r. – la meciurile din SuperLigă), dar n-am răbdare să mă uit la un meci întreg. Pentru că n-avem ritm, n-avem angajament, n-avem! Când îi vezi pe jucătorii din alte țări cum aleargă, cum deschid culoarele și nu cad ca muștele dintr-un contact ușor, apoi îi vezi pe ai noștri cum se tăvălesc…

E păcat de Olaru că are niște calități. Cade… Stai, bă, pe picioare, băi băiatule, că ești mijlocaș, nici măcar nu ești atacant. Ești cu fața la joc, vii cu mingea la picior. Stai, bă, pe picioare, creezi avantaj, creezi superioritate. În fine, nu sunt tehnician, nu mă bag”, a declarat Mircea Sandu, conform Sport Total FM.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare