Dan Șucu, palmă pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB: ”Aroganța e boală grea!”

Dan Șucu l-a ironizat pe Gigi Becali, după victoria celor de la Rapid, 4-0, cu FCSB. Patronul liderului din Liga 1 i-a persiflat pe rivalii din Giulești înaintea rundei 30 din Superliga.

Gigi Becali și Dan Șucu au avut meciul lor separat de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Patronul FCSB i-a persiflat pe giuleșteni înaintea partidei de la Arena Națională. La final, a avut cuvântul Dan Șucu.

Dan Șucu nu l-a uitat pe Gigi Becali

Dan Șucu a fost cel mai fericit om după derby-ul cu FCSB. ”Mai frumos ca în seara asta nu poate fi”, a reacționat omul de afaceri de la conducerea Rapidului. Șucu nu a uitat să îi întoarcă palma omologului său.

”Cea mai frumoasă seară. Echipa adversă este foarte puternică, dar aroganța e boală grea. Sper ca noi la Rapid să nu ajungem niciodată așa. Atât echipa cât și suporterii înțelegem cât de puternici putem ajunge. Mai frumos decât în seara asta nu poate fi.

Iarăși mi-au luat băieții banii, Doamne ajută să mi ia în continuare. Câteodată mă gândesc ce îmi trebuie mie așa ceva, cu tensiune 20”, a spus Dan Șucu la finalul partidei.

Becali: ”Nu mă interesează pe mine Șucu”

„Ce să spui de arbitraj? Haţegan e arbitru de mare talent. Nu sunt supărat, am 4 puncte. Vreţi să fiu vesel când primesc 4 de la Rapid?

Nu mă interesează pe mine Şucu, doar echipa mea. Olaru a fost şters, Coman şters.

A fost ambiţie prostească. A mea a fost. Aveam nevoie de egal, trebuia să jucăm la egal”, a declarat Gigi Becali pentru Primasport.

ECHIPELE DE START:

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Papeau
Rezerve: Drăghia – Borza, I. Cristea, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Petrila, Funsho, El Sawy, Cîrjan, Burmaz, Onea
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ov. Popescu, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Al. Băluță, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Miculescu, Pandele, Luis Phelipe, Antwi, Chiricheș, M. Toma, M. Laszlo, M. Manolache, Alhassan, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Arena Națională.
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (București), A2: Sebastian Gheorghe (Suceava).
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR: George Neacșu (Câmpulung Muscel), Andrei Moroiță (Ploieşti)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare