Cumnaţii Hagi şi Popescu au făcut mare chef după Farul – CFR Cluj, 5-1. Nume grele din fotbal la petrecerea de la munte

Gică Hagi şi Gică Popescu şi-au făcut timp şi pentru distracţie. Mai ales că petrecerea a căzut foarte bine pentru cei doi, pentru că Farul a învins clar CFR Cluj, scor 5-1, vineri seară.

Cei doi cumnaţi au fost invitaţii lui Adrian Ilie la party-ul acestuia organizat cu ocazia zilei de naştere. „Cobra” a împlinit 50 de ani şi a dat o mare petrecere la munte, la hotelul „Ruia”, sâmbătă.

100 de invitaţi la aniversarea lui Adi Ilie

Fostul atacant de la Steaua, Galatasaray sau Valencia vrea să petreacă așa cum se cuvine împlinirea a jumătate de secol. La petrecere vor lua parte peste 100 de invitați, cu precădere personaje semnificative din fotbalul românesc.

Sabin Ilie, fratele fostului mare jucător, îi va fi alături lui Adrian Ilie. De asemenea, Marius Baciu, Augustin Călin sau Robert Niță, foștii colegi de la Steaua, vor fi prezenți la petrecerea aniversară a lui Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

De asemenea, şi Marius Lăcătuș și soția acestuia iau parte la petrecerea de ziua de naștere a lui Adrian Ilie. La începutul lunii aprilie, „Fiara” a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani la un complex din Râșnov.

Adrian Ilie nu e impresionat de FCSB

Adrian Ilie nu este impresionat de jocul FCSB-ului. Fostul mare atacant român consideră că elevii lui Elias Charalambous nu stau bine la nivel colectiv și este de părere că formația roș-albastră va avea mari probleme în meciurile internaționale, acolo unde nivelul este mult mai ridicat.

„Adună puncte, ceea ce este important pentru ca FCSB să câștige titlul, dar și dacă-l câștigă, cu jocul ăsta o să dea de niște echipe prin Europa League sau Conference împotriva cărora nu cred că o să ajungem la poartă. Eu așa cred. Cu acest lot…

Nu știu, mă gândeam aseară, să joace cu o echipă din Turcia, locul 3, Trabzonspor… Sau Beșiktaș, contra FCSB… Ne dau 3 și 3, ca și cum nu ne prezentăm la meci”, a spus Adi Ilie în urmă cu o lună.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare