Cum a reacționat Luis de la Fuente, selecționerul ibericilor, după ce a aflat că Spania va juca finala de la EURO 2024 împotriva Angliei

Spania – Anglia este finala de la EURO 2024, ce se va disputa duminică, 14 iulie 2024, la Berlin, de la ora 22:00.

Ollie Watkins a fost eroul Angliei în semifinala cu Olanda, 2-1, din semifinalele lui EURO 2024. Atacantul lui Aston Villa a şi fost desemnat de către UEFA omul meciului de miercuri seară.

Luis de la Fuente laudă naţionala Angliei

Selecționerul Spaniei, Luis de la Fuente, este de părere că în finala EURO 2024 au ajuns cele mai bune două echipe de la acest turneu final.

”Cele mai bune două echipe sunt în finală. Anglia, Franța și Germania erau principalele favorite înainte de startul Campionatului European și, pentru a finaliza turneul, avem de întâlnit o altă forță.

Atât Olanda, cât și Anglia sunt echipe grozave, rivale foarte dificile. Anglia este o rivală experimentată cu jucători cu multă experiență, atât la nivel național, cât și la nivel de club. Este o echipă foarte puternică, cu multă calitate, nu e nevoie să mai dau nume.

Anglia are fotbaliști grozavi și este foarte puternică. Poate că am oferit o versiune mai bună a noastră pe tot parcursul competiției, dar asta într-un meci, și cu atât mai mult într-o finală, nu are nicio influență. Jucătorii lor pot ieși la rampă oricând pentru că au calitate”, a declarat Luis de la Fuente, preluat de presa iberică.

Premoniţia ciudată pe care a avut-o Ollie Watkins înainte de Anglia – Olanda, 2-1

Jucătorul Angliei a surprins la finalul meciului cu dezvăluirea sa. A mărturisit că a avut o premoniţie că va înscrie din pasa lui Cole Palmer.

„I-am spus lui Palmer înainte să intrăm pe teren: eu voi marca, iar tu mă vei asista. Am știut, din momentul în care mingea a ajuns la el, că mă va servi ideal.

Când am văzut că mingea intră în poartă, a fost cel mai frumos sentiment posibil. Suntem pregătiți pentru partida cu Spania, nu ne dăm niciodată bătuți!

Nu îmi mai găsesc cuvintele. Nu mai voiam să părăsesc terenul la final, voiam să absorb toate emoțiile. Nu cred că am lovit vreodată o minge într-un mod așa de fin. Nici nu credeam că voi juca vreodată la un Campionat European pentru Anglia.

Numărul de persoane care mi-au dat mesaj astăzi, spunându-mi că voi marca golul victoriei, este incredibil. Sper să se întâmple asta și duminică”, a declarat Ollie Watkins.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare