Premoniţia ciudată pe care a avut-o Ollie Watkins înainte de Anglia – Olanda, 2-1, din semifinalele lui EURO 2024: ”Jur pe viața copiilor mei”

Ollie Watkins a fost eroul Angliei în meciul cu Olanda, 2-1, din semifinalele lui EURO 2024. Atacantul lui Aston Villa a şi fost desemnat de UEFA omul meciului de miercuri seară.

Watkins a fost doar la a doua apariție la Campionatul European din Germania. A mai fost introdus în grupe, în remiza cu Danemarca, scor 1-1, 20 de minute.

I-a spus lui Cole Palmer că va marca

Jucătorul Angliei a surprins la finalul meciului cu dezvăluirea sa. A mărturisit că a avut o premoniţie că va înscrie din pasa lui Cole Palmer.

„I-am spus lui Palmer înainte să intrăm pe teren: eu voi marca, iar tu mă vei asista. Am știut, din momentul în care mingea a ajuns la el, că mă va servi ideal. Când am văzut că mingea intră în poartă, a fost cel mai frumos sentiment posibil. Suntem pregătiți pentru partida cu Spania, nu ne dăm niciodată bătuți!

Nu îmi mai găsesc cuvintele. Nu mai voiam să părăsesc terenul la final, voiam să absorb toate emoțiile. Nu cred că am lovit vreodată o minge într-un mod așa de fin. Nici nu credeam că voi juca vreodată la un Campionat European pentru Anglia.

Numărul de persoane care mi-au dat mesaj astăzi, spunându-mi că voi marca golul victoriei, este incredibil. Sper să se întâmple asta și duminică”, a declarat Ollie Watkins.

Panduru, supărat pe fotbalul arătat de Olanda şi Anglia

Basarab Panduru a rămas dezgustat de fotbalul etalat de Olanda şi Anglia.

„Nu ştiu ce mai e corect la acest EURO. Repriza a doua a fost una dintre cele mai urâte, că au mai fost reprize urâte, dar a doua a fost să nu te uiţi. Nu poţi să te uiţi la asemenea fotbal. Dacă ăsta e fotbal, atunci să se spele cu el pe cap, că asta este. Eu nu înţeleg fotbalul ăsta.

Olanda plânge la sfârşit, Olanda care nu vrea să joace absolut nimic în repriza a doua, dădea pase înapoi. Nu am văzut atâtea pase înapoi în viaţa mea, să nu vrei să joci fotbal, să dai doar pase înapoi, să nu te intereseze fotbalul. Nu înţeleg fotbalul din repriza a doua, că în prima repriză totuşi s-a mai jucat ceva, dar fotbalul din repriza a doua a fost în bătaie de joc”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare