Cum a fost ajutat Radu Drăgușin să se adapteze la Tottenham: „Acolo ai tot”

Florin Manea a explicat cum a fost ajutat Radu Drăgușin să se adapteze la Tottenham, ulterior transferului său de la Genoa, realizat în luna ianuarie.

Impresarul fundașului central în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că acestuia i-au fost puse la dispoziție de către club toate facilitățile necesare pentru a putea să se concentreze în totalitate pe ce are de făcut pe terenul de joc sau de antrenament.

Florin Manea a dezvăluit cum a fost ajutat Radu Drăgușin să se adapteze la Tottenham într-un timp cât mai scurt

Astfel, internaționalul român a fost ajutat cu toate chestiunile de natură logistică ce au apărut după transferul său de către diferiți oameni angajați de Tottenham special pentru acest lucru și, în plus, a ajuns să locuiască foarte aproape de stadionul formației londoneze, în condiții excelente, așa cum era și de așteptat.

„La Tottenham ai totul pregătit, ai oameni care te ajută să îți găsești casă, mașină, să îți faci asigurare. Stă la 10-15 minute de stadion, cu prietena lui, într-o zonă rezidențială, peisaj frumos, vede toată Londra”, a spus Florin Manea, la Digi Sport.

Chiar și în aceste condiții, fostul fotbalist de la Juventus nu a reușit până acum să se impună în Premier League, iar în ultimele două meciuri nu a fost folosit deloc de antrenorul Ange Postecoglou.

Agentul FIFA este convins că internaționalul român se va impune în scurt timp în Premier League

Această situație nu îl îngrijorează însă pe impresarul său, cel care și-a manifestat convingerea legată de faptul că în scurt timp Drăgușin va deveni un jucător important pentru sistemul defensiv gândit de tehnicianul australian.

„Declarația nu a fost că nu e pregătit. A fost că în momentul când vii la o echipă mare, Tottenham, nu îți garantează nimeni locul de titular. Același lucru se întâmpla și dacă mergea la Bayern, la Milan. Mă bucur că Radu se pregătește bine, a fost observată chestia asta.

Nemanja Vidic a stat vreo 6 luni până a început să joace. Vorbim de doi jucători fenomenali, Romero, campion mondial, Van de Ven. Eu cred că va deveni un titular de bază al echipei în viitorul apropiat. Acum au mai pierdut, poți să te gândești că pot să încerce și o schimbare. Noi în momentul de față nu suntem supărați că nu a jucat, într-un fel ne așteptam, nu avem de ce să fim îngrijorați.

Nu, absolut deloc, normal că nivelul este mai ridicat, intensitatea este mai mare. Din discuțiile pe care le-am avut cu Radu nu mi-a zis nimic, la modul că nu ar face față. El era pregătit, se pregătește în continuare. S-a și acomodat, are o lună și ceva de când este acolo, s-a antrenat alături de ei.

S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son a vorbit, cu Werner, că au venit împreună, au stat în același hotel. Cu Romero s-a împrietenit că au avut cam același traseu, Juventus, Genoa. E un nivel înalt și trebuie să tragă, nu este speriat de lucrul ăsta. Va face față la nivelul ăsta, chiar va avea impact, știu cum muncește, cum se pregătește. Va reuși și va juca la nivelul ăla”, a mai spus Florin Manea, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare