Cum a ajuns Nicușor Stanciu să fie peste Lamine Yamal. Marius Lăcătuș crede că reușita românului e mult mai spectaculoasă decât cea a vedetei de la FC Barcelona

Marius Lăcătuș (60 de ani) a analizat meciul dintre Spania și Franța și a dat un verdict, după golul de senzație marcat de Lamine Yamal (16 ani).

Golul lui Nicușor Stanciu, peste cel al lui Lamine Yamal

Fostul internațional român a vizionat semifinala EURO 2024 dintre Spania și Franța. Acesta a venit cu o analiză scurtă a evoluției ibericilor, iar printre acestea, Marius Lăcătuș a comparat golul lui Lamine Yamal cu cel al lui Nicoale Stanciu.

În ciuda laudelor, Lăcătuş a precizat însă că execuţia superbă reuşită de Lamine Yamal nu o depăşeşte pe cea a lui Nicușor Stanciu. Căpitanul naţionalei României a marcat superb în victoria istorică a „tricolorilor”, cu Ucraina.

O repriză foarte bună. Este important că am văzut goluri, jocul fiind unul cursiv. Sperăm să mai vedem reușite. Golul lui Lamine Yamal este de pus în ramă, superb.

În anumite momente ale jocului, trebuie să recurgă la astfel de execuții, atunci când echipa are nevoie. Stanciu a avut o execuție similară cu Ucraina, chiar mai frumoasă decât cea a lui Yamal. Voi merge pe mâna lui Stanciu totuși.

Sunt jucători obișnuiți cu presiunea, performanța. Echipele la care joacă impun acest lucru, tocmai din acest motiv prestațiile tinerilor la acest turneu final sunt dintre cele mai bune. E greu de spus dacă Yamal este un viitor Balon de Aur, să nu ajungă în situația în care să aibă probleme medicale, însă are toate opțiunile pentru acest lucru.” a declarat Marius Lăcătuș, poitrivit gsp.ro.

Laurențiu Reghecampf are un simplu sfat pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu a avut tocmai cele mai bune evoluții la EURO 2024. Starul lusitan nu a reușit să marcheze în acest turneu final, iar evoluțiile lui nu au fost tocmat ajutătoare pentru coechipierii săi.

Reghecampf spune că Ronaldo are o formă fizică de invidiat pentru vârsta sa, însă nu mai reușește să țină pasul cu restul jucătorilor. Antrenorul îl sfătuiește pe Ronaldo să ia o decizie privind naționala în această vară.

Ceea ce înseamnă Cristiano Ronaldo, sau ce a însemnat, e foarte greu să vorbești despre el. Să găsești cuvintele directe și să nu jignești ce a reprezentat pentru fotbal. Clar nu este la nivelul cel mai mare. Nu cred că va mai putea ajunge la nivelul la care a jucat la Real Madrid sau la Juventus. E momentul să se gândească bine și să termine cu echipa națională. Nivelul e prea mare.

Nu ai ce spune despre el în ceea ce privește nivelul de antrenament. E un exemplu în Arabia Saudită. Dar din ce am văzut la echipa națională e cu un pas în spatele tuturor. Are ambiție, dar la un moment dat nu poți să mai faci față.” a spus Laurențiu Reghecampf,  la Studio EURO 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare