Cu ce bărbat a fost surprinsă Simona Halep în plin scandal de dopaj. Cei doi s-au fotografiat și au postat pozele pe rețelele sociale

Simona Halep se antrenează foarte des deși este suspendată patru ani pentru dopaj și nu are voie să participe la competițiile organizate de WTA și ITF. Unul dintre partenerii de pregătire este Victor Cornea, iubitul artistei Andreea Bălan. Cei doi sportivi au o relație foarte bună, iar uneori chiar postează pe rețelele sociale poze în care apar împreună.

Simona Halep și Victor Cornea, apariții spectaculoase pe rețelele sociale

Simona Halep și Victor Cornea se cunosc de mult timp și au legat o strânsă legătură de amiciție. Uneori chiar se antrenează împreună și chiar s-au întâlnit pe terenul de tenis ceva mai des după ce sportiva a fost suspendată pentru dopaj. Prima oară s-au văzut în anul 2014, când au apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, la scurt timp după ce fostul primar al Sibiului a ajuns președintele României. De atunci, Victor Cornea a jucat tenis de mai multe ori cu președintele.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016.

Victor Cornea și Simona Halep s-au fotografiat și cu alte ocazii după ce s-au antrenat. În presă au apărut informații că iubitul Andreei Bălan o admiră foarte mult pe sportiva din Constanța. Victor a publicat o imagine cu Halep și acum câteva luni, de la petrecerea unde și-a sărbătorit ziua de naștere.

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj în octombrie 2022, iar după zece luni a fost judecată de tribunalul Sport Resolutions. Instanța a decis o suspendare de patru ani pentru că a consumat Roxadustat, dar și pentru că și-ar fi manipulat „pașaportul biologic”, ceea ce indică faptul că sportiva s-a dopat mai mult timp. În luna februarie a acestui an, Simona Halep a fost audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și speră ca în urma acestui apel să-și salveze onoarea și cariera.

CRONOLOGIA CAZULUI DE DOPAJ AL SIMONEI HALEP
29 august 2022 – Simona Halep este eliminată surprinzător de Daria Snigur la US Open 2022.
15 septembrie 2022 – Sportiva anunță că nu va mai juca în restul sezonului, fiind în recuperare, după operația de rinoplastie. Tot în această perioadă a avut loc și divorțul de Toni Iuruc.

7 octombrie 2022 – Simona Halep a primit vestea testului pozitiv, cu Roxadustat.
21 octombrie 2022 – Jucătoarea de tenis anunță că este suspendată provizoriu.

19 mai 2023 – Halep, acuzată de ITIA de a doua încălcare a regulamentului antidoping; nereguli în pașaportul biologic al sportivei.
28-29 iunie 2023 – Simona Halep este audiată de tribunalul independent Sports Resolutions, de la Londra.

12 septembrie 2023 – ITIA anunță că Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani.

24 octombrie 2023 – Simona Halep a depus la TAS apelul împotriva suspendării sale pentru dopaj.

12 decembrie 2023 – TAS anunță decizia: Simona Halep, audiată în perioada 7-9 februarie 2024

7-9 februarie 2024 – Simona Halep a fost audiată la TAS. Nu se cunoaște data când va fi dat verdictul în acest caz

16 februarie 2024 – Jucătoarea a decis să dea în judecată Quantum Nutrition, firma din Canada de unde a fost cumpărat suplimentul nutritiv. Miza acestui proces este de zece milioane de dolari.

Simona Halep a condus de două ori clasamentul WTA, dar din septembrie 2023 nu mai face parte din acest top.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare