Simona Halep se distrează, în aşteptarea verdictului de la TAS. Şi-a schimbat look-ul, apoi s-a pozat alături de „doamna preşedinte” (FOTO)

Simona Halep aşteaptă verdictul de la TAS. Fostul număr 1 WTA speră ca tribunalul să-i micşoreze suspendarea de 4 ani pentru dopaj. Până să afle răspunsul, jucătoarea noastră încearcă să-şi menţină mentalul sus.

A apelat la o schimbare de look, apoi a ieşit în oraş cu una dintre cele mai bune prietene ale sale.

A optat pentru o nuanţă a părului mai închisă

Simona Halep este, mai nou, brunetă! Cu părul lung, coafat cu bucle lejere, este prima oară când fanii săi o văd cu o nuanță așa închisă a podoabei capilare.

Iar la o zi distanţă după ce a postat o imagine cu noul său look, fostul lider al clasamentului mondial a urcat pe Instagram o fotografie în care apare alături de buna sa prietenă, Georgiana Herda.

Cele două au profitat de vremea bună de afară și s-au pozat zâmbind și cu ochelari de soare la ochi. Georgiana Herda este foarte apropiată de sportivă, fiind și președintele ”Fundației Simona Halep”.

Simona, toate speranţele în TAS

Din cauza întârzierii verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), Simona Halep va rata debutul sezonului pe zgură. Turneul de tenis din Stuttgart (Germania) va avea loc între 13 aprilie – 21 aprilie. Nici acolo nu va putea juca Halep, din cauza întârzierii verdictului de la TAS. Lista participanților a fost deja stabilită.

Oricum, jucătoarea noastră a trecut de un prim „coşmar”: aşteptarea îndelungată pentru a se apăra la TAS.

„Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a terminat.

Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa TAS, de a demonstra că nu am recurs niciodată la niciun fel de dopaj. Este ceea ce am declarat din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor, foştilor jucători, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul vostru extraordinar, pentru toate mesajele şi videoclipurile pe care le-aţi făcut pentru mine în această perioadă grea pe care am trăit-o.

Vă mulţumesc pentru încrederea voastră necondiţionată. Acest sprijin a însemnat foarte mult pentru mine şi mi-a dat puterea de a continua să lupt în fiecare zi pentru a arăta adevărul!”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie în cazul de dopaj în urma căruia a primi o suspendare de 4 ani.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare