CSA Steaua, la un pas de SuperLigă! Miracolul mult asteptat este din ce in ce mai aproape

În fiecare an, CSA Steaua insistă în obținerea dreptului de promovare în Superliga. Clubul din Ghencea se află la al treilea sezon în eșalonul secund, iar, până acum, echipa nu a putut accede în prima ligă.

Totul a fost pus la cale la petrecerea de la 7 mai

Adrian Bumbescu a dezvăluit că în cadrul clubului Armatei sunt discuții serioase în care se caută soluții pentru ca CSA Steaua să obțină dreptul de promovare în Superliga.

Cea mai posibilă variantă pentru a reuși să primească acordul din partea Ligii Profesioniste de Fotbal este să se asocieze cu Primăria Sectorului 6.

„Da, și acest punct s-a discutat (n.r. eligibilitatea celor de la CSA Steaua pentru a promova). Foarte aprig s-a discutat. Am stat de vorbă cu domnul comandant, cu domnul Bichir. Am stat de vorbă… mai multe alternative. A rămas așa: «Băi băieți, dacă voi găsiți soluția corectă, eu mâine vă semnez să aveți dreptul să promovați». Ne-am gândit, am stat de vorbă și cea mai bună soluție s-a găsit să mergem sub aripa primăriei (n.r. Sectorului 6). Asta a fost una dintre soluțiile foarte viabile” a declarat Adrian Bumbescu pentru ProSport Live.

Însă, fostul fotbalist, Marius Lăcătuș, a explicat că nu a apărut nicio veste în legătură cu eforturile ”Militarilor” de a obține promovarea. Lăcătuș a subliniat că, în opinia sa, CSA Steaua nu va obține dreptul de promovare nici în următorul sezon.

„S-a discutat și despre acest lucru. Nu e nimic nou sub soare! Sunt aceleași variante care s-au tot discutat până acum, ori modificarea Legii Sportului, ori asocierea cu un partener privat. Să sperăm că vor găsi o variantă, deși eu cred că, în ceea ce privește sezonul următor, e destul de greu să se realizeze acest lucru și să se ajungă în situația în care Steaua să aibă drept de promovare în sezonul următor.” a declarat Marius Lăcătuș la Digi Sport.

Daniel Oprița, pe picior de plecare dacă CSA Steaua nu obține drept de promovare

Antrenorul celor de la CSA Steaua este decis să părăsească formația din Ghencea dacă nu se obține dreptul de promovare în Superliga.

„Aștept să îmi termin contractul.  Cinci ani (n.r. – de când e la CSA Steaua), chiar dacă trei au fost fără un obiectiv, e Steaua, sunt suporterii și ești obligat să… realizezi lucruri și să mulțumești oamenii. Sunt discuții și la Liga 2 și la Liga 1.

Dacă vor dori să continuăm și lucrurile vor fi cum trebuie și vom avea un obiectiv și un buget care să ne permită să intrăm în play-off, să ne batem pentru primele locuri, așa da, dacă nu n-aș mai vrea să continui.” a declarat tehnicianul român.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare