Critici primite de Ronaldinho după decizerea sa de la naționala Braziliei!

La doar câteva zile de Copa America, Ronaldinho (44 de ani) a declarat un mesaj usturător pentru naționala Braziliei, iar valul de reacții a apărut imediat.

Raphinha, „Nu sunt de acord deloc cu spusele lui”

Înaintea turneului final din America de Sud, fostul fotbalist al Braziliei, Ronaldinho a anunțat ca nu va urmări meciurile echipei sale naționale.

Odată ce a auzit această veste, Raphinha (27 de ani), unul dintre jucătorii importanți de la Barcelona, a reacționat și a ținut să le țină apărarea colegilor săi de la națională.

„Îl respectăm pe Ronaldinho pentru ceea ce a realizat el în fotbal, dar aceasta este o nouă generație cu puncte forte, diferite de perioada în care juca el. Avem nevoie de încurajare și critică constructivă din partea lui, nu doar de negativitate. Nu mă așteptam la asta din partea lui.

Lucrăm din greu pentru a aduce gloria înapoi Braziliei. Toată lumea știe asta mult mai bine decât mine. Până acum, Ronaldinho nu ne-a făcut niciodată o astfel de remarcă, dimpotrivă, el și-a arătat întotdeauna sprijinul pentru echipă. Acum văd că a procedat altfel.

Eu îl consider un idol, o referință pentru toți cei din echipă, și pentru toți cei care lucrează aici. A fost o lovitură grea pentru noi. Evident că nu suntem de acord și văd dăruire, dorință, mândrie în ceea ce am spus . Nu sunt de acord deloc cu spusele lui. Fiecare jucător are calitățile lui și meritele lui”, a transmis Raphinha, conform celor de la goal.com.

Ronaldinho, „De fapt, astfel de vorbe vin de la fani adevărați ai Braziliei”

După ce a văzut toată furtuna care a fost creată, Ronaldinho a transmis că declarațiile sale au făcut parte dintr-o campanie de marketing a companiei Rexona. De fapt, acesta a vrut doar să scoată în evidență comentariile negative din mediul online la adresa Seleção.

„Nu aș abandona niciodată naționala Braziliei și nu aș spune niciodată lucrurile pe care le-ați văzut. De fapt, astfel de vorbe vin de la fani adevărați ai Braziliei, sunt comentarii reale pe care le văd pe internet. Imaginați-vă cum ar fi să ascultați astfel de mesaje înainte să jucați. Îți pierzi motivația. 

Susținerea primită din partea fanilor face o diferență uriașă pentru jucători, iar eu chiar știu ce vorbesc.

Băieții noștri au nevoie de susținere în această perioadă. Cu cât le vom acorda noi mai multă încredere, cu atât vor părea și ei mai încrezători pe teren. De aceea m-am alăturat campaniei Rexona ‘Cheer That Doesn’t Quit’”” a declarat fostul star al Braziliei pe contul personal de Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare